Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékcsomagok

Szeretnéd meglepni párodat egy különleges ajándékkal? Legyen szó születésnapról, évfordulóról, Valentin napról vagy csak a szokásos virágcsokor helyett valami különlegessel szeretnéd az estét felvillanyozni? Egy kis pluszt csempésznél a hálószobába?

Nálunk megtalálod a finom eleganciát képviselő ajándékcsomagok közül a legideálisabbat. Lepd meg kedvesedet és magadat egy nem hétköznapi estével.

Az ajándékcsomagok ideális meglepetések lehetnek legény- vagy leánybúcsúra is!

LOVEBOX:

A Loveboxok igazi felfűtött erotikával megfűszerezett eszközöket tartalmaznak. Különböző árkategóriában érhetők el. A magasabb árfekvésű boxokban prémium minőségű és több elektromos eszköz, vibrációs készülék található. Az alacsonyabb árú csomagban némileg gyengébb és egyszerűbb eszközök találhatóak, melyek akár kezdőknek, első alkalmi használatra alkalmasak vagy apróbb meglepetés gyanánt.

Az ajándékcsomagok kimondottan felnőtteknek szánt pikáns meglepetések tárháza, mellyel nem csak partnerednek okozhatsz örömet, de a megszokott rutinná vált estéket is fel lehet pezsdíteni velük.

A weboldalunkon történő rendeléssel kapcsolatosan, pedig mindig a diszkréció az első számunkra. Ha szeretnéd, hogy tökéletesre sikerüljön a meglepetés, kérd postán maradó csomagként.

 

Rendezés: