Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fenék feszesítő termékeink

Feszes fenék műtét nélkül!

Minden nő feszesebb fenékre vágyik. A kor előrehaladtával, a gyakori súlyingadozások, vagy a kedvezőtlen genetikai adottságok miatt a fenék zsír- és bőrrétege megereszkedik, petyhüdtté válik és kialakul a narancsbőr.  A rendszeres sportolás és az egészséges táplálkozás javíthat a fenék állapotán, ám sok esetben nem jut ezekre elegendő idő, vagy ha mégis, legtöbbször akkor is jól jönne egy kis plusz segítség a vonzóbb, feszesebb fenék eléréséhez. 
Fenék feszesítő termékeink segíthetnek, hogy drága és kockázatos beavatkozások nélkül tegyen szert a kívánt hatásra, mellyel Ön és partnere egyaránt elégedettebb lehet. 

A feszesebb fenékre a hölgyek többsége nem is annyira a partnere, mint inkább önmaga elégedettsége miatt vágyik. Termékeink segíthetnek, hogy bátrabban és büszkébben álljon a tükör, vagy partnere elé.

Fenék feszesítő termékeink hatóanyagait kizárólag gyógynövények képezik. A hatóanyagok némelyike a fenék formálásában segédkezik, egyfajta PushUp, fenékemelő hatást kifejtve, míg más hatóanyagok zsírégető hatással, megint másik pedig a vérkeringés fokozásával járulnak hozzá a vonzóbb, feszesebb fenék eléréséhez. 

A fenék feszesítők kúraszerű használat mellett fejtik ki hatásukat. 

Rendezés:

Milyen hatásaik lehetnek a fenék feszesítő termékeknek?

Fenék feszesítő termékeink között elsősorban különböző hatóanyagú krémeket, géleket találhat, melyeket kúraszerűen javallott alkalmazni a kívánt hatás elérése céljából. 
A vásárlói tapasztalatok alapján a legtöbb termék esetében 1 hónapos használatot követően már látható volt az eredmény. 

A termékek használatának előnye:

- mindegyik termék gyógynövényi hatóanyagokat tartalmaz, így a természet erejével javítanak bőre, feneke állapotán;

- a termékek mindegyike kiválóan hidratál, így a kezelt felület puhább tapintásúvá válhat;

- a speciális gyógynövényi hatóanyagoknak köszönhetően fenekén a bőre feszesedhet, így a narancsbőr mérséklődhet, halványodhat, vagy akár el is tűnhet;

- a zsírégető és az egyéb speciális gyógynövényi hatóanyagokat tartalmazó termékekkel feneke formája kerekedhet, emeltebbé válhat. 

 

Ha szeretne természetes módon javítani feneke esztétikumán, próbálja ki termékeinket!