Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kozmetikumok

Számos kozmetikum segít a mindennapokban és a különlges alkalmakkor is a megfelelő intim higiénia fenntartásában. Legyen szó a klasszikus tisztálkodásról vagy a különlegesebb termékekről, nálunk megtalálod a megfelelő kiegészítőket intim higiéniádhoz.
Rendezés:

Izgalmas lehetőség a bizsergető szájfény vagy az orális érzéstelenítő spray, amely intenzív bizsergetést kelt az intim részeken, Nőknek és Férfiaknak egyaránt. Használatuk egyszerű és biztonságos.

Különleges erotikus élményt nyújtanak a testgyertyák, melyek az érzéki masszás során ellazítanak. A forró olaj felébreszti a vágyakat és közelebb visz a boldog beteljesüléshez.

Az ízesített fürdőgélek kellemes illatot varázsolnak bőrünknek, míg a holt tengeri sóból készült fürdőkristályok a hosszabb fürdős ellazulásban segítenek. Bőrbarát összetételüknek köszönhetően nem irritálnak.

A feromon termékek használatakor elég, ha egy kicsit magunkra fújunk a parfümből, és máris körbezsongnak minket a hölgyek vagy urak. 
A feromon tartalmú női parfümök felébresztik vágyat és a romantikus érzéseket, viselőjét az ellenállhatatlan nőiesség aurájával veszik körül, míg a férfi feromon parfümök általában a dominancia és a szexuális vonzerő kombinációja, használatukkal viselőjüket magabiztos alfa hímmé változtatják.
Választhatunk a klasszikus parfüm feromon és a testpermet változat között, a feromonos parfüm azonban csak néhány órán át hat, ezért érdemes a nap folyamán többször is alkalmazni. 

Női és férfi vásárlóink részére külön intim samponokat is kínálunk, melyek mókás ajándéknak is választhatók.

A kellemetlen szőrszálak eltávolítására pedig választhatunk a bőrnek megfelelő szőrtelenítő krémek vagy a hideg és meleg gyantázó krémek és szettek közül.

A feromonos fürdőbombák feromonnal, és természetes olajokkal készülnek, melyek ápolják, táplálják és hidratálják, selymessé varázsolják a bőrt. Különböző érzéki illatkombinációkkal találhatók a webáruházban.

Tökéletes kezdése egy remek estének az a fürdőbomba, amelynek a közepében egy mini vibrátor található. Alakítsd a fürdőzést érzéki, ellazító, vagy épp érzékeket felcsigázó, közös élménnyé! 

Az intim- és termék fertőtlenítő spray segít abban, hogy intim testrészeink valamint minden szexjáték és kiegészítő, ruha és használati eszköz maximálisan tiszta és védett legyen használat előtt és után.