Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mellfeszesítő krémek

A női dekoltázs és a mellek folyamatos gondoskodást, ápolást kívánnak, legalább annyit, amennyit az arc is. Az életkor előrehaladtáról az arc ráncai mellett a dekoltázs és a mellek állapota árulkodik a leginkább.
Nem is csoda, hiszen ezen a területen a bőr rendkívül vékony, így egyben sérülékeny is. Emiatt és mert a mellek felületén az egyéb börfelületekhez képest meglehetősen kevés a faggyúmirigy, a bőr a dekoltázson hamar kiszárad, gyorsan öregszik. Azonban nem az életkor a feszes mellek legnagyobb ellensége, a hormoningadozás, a hirtelen fogyás-hízás, a szoptatás és megannyi egyéb tényező is hatással lehet a mellek állapotára. 

A megfelelő termékekkel, mellfeszesítő krémekkel azonban könnyedén megőrizheti keblei hidratáltságát és feszességét. 
Az esztétikum, a megjelenés szempontjából a mellméret közel sem olyan fontos, mint az ápolt, selymes és feszes keblek. Ennek eléréséhez pedig nincs szükség drága és sokszor kockázatos műtéti beavatkozásokra, egy jó mellfeszesítő krém látványosan javíthat keblei megjelenésén.

Mellfeszesítő termékeink között gyógynövényi hatóanyagokat tartalmazó feszesítő krémeket találhat. A krémek összetevői a természetes feszesítő hatás mellett egyben a vérkeringést is javítják és a kezeld bőrfelületet fiatalosan üdévé, hidratálttá varázsolják.

Termékeinket alkalmazva mellei tónusosabbak, optikailag teltebbek lehetnek, így ismét büszkén, önbizalommal telve állhat majd a tükör, és partnere elé. 

A mellfeszesítő krémek használata:


A feszesítő krémek használata rendkívül egyszerű. 
Éppen úgy alkalmazandók, mint az általános arc- vagy testápoló krémek. 
Naponta egyszer, fürdés, vagy zuhanyzás után masszírozza be a feszesítő hatású krémet a kebleibe, lefedve vele az egész dekoltázs környékét is. 
Mellei ápolását vegye fel a napi rutin teendők közé. A feszesítő krémek bár sokszor esetben már akár az első használat után is szebbé varázsolhatják a kebleket, kúraszerűen alkalmazva eredményezhetnek igazán látványos javulást. 

Rendezés: