Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korai magömlés ellen hatékonyan

TERMÉKEK KORAI MAGÖMLÉS ELLEN


A korai magömlés problémája a teljes férfi társadalom meglehetősen nagy részét sújtja. Nagyjából minden ötödik férfi küzd hasonló problémákkal. Az idejekorán jelentkező ejakuláció az egyik leggyakrabban előforduló szexuális zavar az erősebbik nem körében. Nem is gondolta volna igaz?
Szerencsére ma már könnyedén lehet tenni a korai magömlés ellen.

Az idő előtti ejakuláció a pár mindkét tagját érinti, ugyanis ha a férfi korán ejakulál, akkor a partnerüket is megfosztja a jó szexuális élménytől. Mivel általánosságban véve a nőknek több időre van szükségük az orgazmus eléréséig, így akár ez teljesen ellehetetlenítheti a női partner kielégülését. Ez által a pár szexuális életének minősége könnyen romolhat. 

A termékkínálatunkban megtalálható korai magömlés ellen használható készítmények segíthetnek a megömlés késleltetésében, így hozzájárulhatnak a kielégítőbb szexuális teljesítményhez és kiegyensúlyozottabb szexuális élethez. 

Termékeink mindegyike kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmazó, biztonságosan alkalmazható készítmény.

Rendezés:

Mikor beszélhetünk korai magömlésről?


A szakemberek vélekedése alapján, ha a hímvessző bármely módú izgatásának kezdetétől számított 2 percen belül bekövetkezik az orgazmus, azt korai magömlésnek nevezzük. Amennyiben a jelenség csupán alkalmi, úgy nem kell aggódni, ha azonban rendszeresen következik be, úgy valósnak tekinthető a probléma, amit érdemes minél előbb orvosolni.

A szakemberek azt mondják, hogy ha a péniszt bármilyen módon izgatják és két percen belül bekövetkezik az orgazmus, akkor azt korai magömlésnek hívjuk. Amennyiben ez csak néha fordul elő, azaz csupán alkalmi ez az esemény, úgy nem kell túl nagy figyelmet fordítani rá. Ha viszont rendszeresen megtörténik, akkor érdemes komolyabban foglalkozni vele, érdemes mihamarabb megoldást keresni. 

 

A korai magömlés okai és ennek kezelése röviden


Az orvosok azon az állásponton vannak, hogy az esetek többségében ez vagy stressz vagy izomfeszültség hatására alakul ki. Több kutatás viszont rossz fiatalkori mentális beidegződéssel magyarázza a jelenséget.

A fiatal férfiak többsége kapkod, amikor az önkielégítésről van szó. Sietnek azért, hogy minél előbb jussanak el a csúcsra, ami később gondot jelenthet. Ez a rossz beidegződés általában 14-17 éves korban alakul ki. A kapkodás, az orgazmus sürgetése aztán szépen lassan berögzül, ami korai ejakulációs problémává válhat. Később ez a szexuális életben könnyen az önbizalom csökkenéshez vezethet, amely akkora nyomot hagy, hogy akár élete végéig is kísérheti a férfit. Ez a folyamat ismétlődik és katasztrófához is vezethet a férfi szexuális életét tekintve. 

A korai magömlés mögött egy tipikus lelki ok: a szorongás is állhat. A nőknek általában több időre van szükségük arra, hogy orgazmusuk legyen, ezért egy átlagos nő csúcsra juttatása sem egyszerű feladat, ezek az elvárások pedig nyomást gyakorolnak a férfira. Ez a presszió vagy túlzott teljesítmény kényszer könnyen korai magömléshez vezethet. Átmeneti megoldásként vannak olyan stresszoldó gyakorlatok amik idővel segíthetnek ezen probléma kiküszöbölésén.

 

A korai magömlés az esetek nagy részében otthon is kezelhető, ráadásul hatékonyan. Orvoshoz fordulni nem feltétlenül kell ezekkel a tünetekkel.
 

Az alternatív megoldások sora hosszú: tantraszex, stresszoldó módszerek, (erről majd később cikk formájában beszámolunk) elszorításos technika.. stb. Ezeknek a hatása kétséges, illetve kitartó gyakorlást igényelnek. A korai ejakuláció problémájára a megoldás áruházunk speciális termékei közül választva gyorsabb és kényelmesebb lehet. 
 

Korai magömlés kezelése gyógynövények erejével

A speciálisan a korai magömlés ellen kifejlesztett gyógynövényes készítmények hatékonyan orvosolhatják a korai magömlés problémáját és ami ennél is fontosabb: azonnali megoldást nyújthatnak.

Termékeink két fronton támogatják a minőségibb szexuális együttléteket:
- Az egyik, hogy megakadályozhatják, hogy a magömlés ne következhessen be idejekorán.
- A másik pedig, hogy ezzel együtt fokozzák a szexuális élményt.

Fontosnak tartjuk, hogy, amikor egy szexuális problémát igyekszünk orvosolni, akkor gondolnunk kell a párunkra is és neki is bizonyítanunk kell, hogy ne csalódjon a teljesítményünkben. Az élvezet és a gyönyör kell, hogy vezérelje az együttléteket és az, hogy próbáljuk meg kiélvezni minden pillanatot amit kedvesünkkel töltünk.

Ha gyors és hatékony megoldást keres, akkor tökéletes helyen van, válasszon termékeink közül vagy hívja ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésre!

Ha korai ejakulációval küzd, engedje, hogy segítsünk megoldani problémáját!
Szakértőink segítenek eligazodni a készítményeink útvesztőjében!

Gondoljon bele milyen érzés lehet szorongás és feszültség nélküli szexuális életet élni!? Tájékozódjon, olvassa el közösségünk tagjainak a visszajelzéseit vagy keressen minket telefonon!

Legyen a szeretkezés mostantól egy mennyországi kaland és ne pedig egy szorongástól, stressztől telített kínos két perc!