Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korai magömlés kezelése - alkalmi készítményekkel

A korai magömlés lehet egy már-már állandósult állapot, mely minden szeretkezésre rányomja bélyegét, okozhatják különböző pszichés okok, de akár rossz beidegződés is. Sok esetben azonban pusztán alkalmi jelleggel jelentkezik a probléma. Az alkalmi nehézséget okozhatja izgalom, túlzó megfelelési kényszer, fáradság, alkalmi stressz is. Gyakori lehet a jelenség például az adott partnerrel töltött első együttlétek során. Ám szerencsére nem törvényszerű, hogy ami egyszer megtörtént, annak meg kell ismétlődnie.  

A korai magömlés kezelése ugyanis napjainkban már rendkívül egyszerű. 

A magömlés késleltetésére megannyi gyógynövényi készítmény kínálhat megoldást. Ha a tünetek állandóan fennállnak, kúraszerű magömlést késleltető termékeinket ajánljuk. Ha azonban a tünetek csak olykor-olykor jelentkeznek, vagy ha azonnali megoldásra van szükség, alkalmi késleltető termékeink ideális választásként bizonyulhatnak. 

A korai magömlés kezelése céljából kifejlesztett alkalmi termékek közvetlenül az együttlét előtt alkalmazandók. A legtöbb termék esetén az együttlét előtt 30-60 perccel ajánlott alkalmazni a készítményeket, így használatuk kényelmes, nem szükséges azt a napi rutin részévé tenni. 
A használatot követően az alkalmi termékek gyorsan kifejtik hatásukat, így az aktus hosszabb és mindkét fél számára élvezetesebb lehet. 


Szeretné kihozni a maximumot az ágyjelenetekből? 
Hosszantartó élvezetre vágyik? 
Szeretné lehengerelni partnerét? 

Próbálja ki gyógynövényi termékeinket és számoljon le a korai magömlés okozta kellemetlen élményekkel!


 

Rendezés:

Korai magömlés kezelése a gyógynövények erejével!

A korai magömlés tüneteivel csak szélsőséges helyzetben érdemes orvoshoz fordulni. 
A legtöbbször a probléma különböző megszakításos gyakorlatokkal és gyógynövényi készítményekkel kiválóan kezelhető. 

A gyógynövényi késleltető termékek ideiglenesen és mérsékelten tompítják a pénisz érzékenységét, ennek köszönhetően a megszokottnál intenzívebb és/vagy hosszabb aktusidő következtében jut el a férfi partner az orgazmusig. 

A vásárlói tapasztalatok alapján a késleltető termékek akár 20-30 perccel is meghosszabbíthatják az együttléteket.