Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Magömlést késleltető olajok

Sok mindent kipróbált már, hogy enyhítse a korai magömlés olyannyiszor kínos, kellemetlen tüneteit? Szeretne már végre valódi megoldást kínáló terméket kipróbálni anélkül, hogy kapszulákat kellene szednie? Ragaszkodik a természetes megoldásokhoz? Kizárólag olyan terméket hajlandó alkalmazni, mely az egészségére garantáltan nincs negatív hatással? 

A magömlést késleltető olajok a természet gyógyító erejével javítják a szexuális teljesítőképességet azáltal, hogy összetevőikkel lassítják az orgazmus elérését. 

Az idejekorán jelentkező megömlést sokszor a pénisz hiperérzékenysége okozza. A késleltető olajok segítenek ennek a hiperérzékenységnek a csillapításában, így lehetővé teszik, hogy az együttlét hosszabb legyen. 
A késleltető olajok használata rendkívül egyszerű és kellemes. Elegendő az együttlét előtt a pénisz bőrére felvinni, majd rövid időn belül már élvezhető is a hatás. Az olajok további pozitív hatásai közé sorolandó, hogy miközben segítenek a szex minőségének javításában, ápolják és selymesebbé teszik a kezelt bőrfelületet. 

Rendezés: