Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vaginaszűkítő krémek

A vaginaszűkítő krémek segíthetnek helyreállítani a vagina struktúráját, szűkítve, rugalmasabbá téve, így gyakorlatilag szinte fiatalítva a hüvelyt, ezzel téve még élvezetesebbé a szexuális aktust. 
A vaginaszűkítő krémek a legtöbb termék esetében akár már első használat után jól tapasztalható változást fejthetnek ki. Az aktus előtt alkalmazva termékenként eltérő ideig szűkítik a hüvelyt, melynek következtében mindkét fél számára intenzívebbé teszik az aktust. 

A termékek rendszeres alkalmazással akár fenntartható hatást is kifejthetnek. Használatuk kifejezetten ideális lehet szülést követően, de akár attól függetlenül is. Lényegtelen, hogy a vagina tartósnak tapasztalt tágulását genetikai tényezők, esetleg a szülés után előállt állapot, vagy az életkorral együtt járó „renyhülés” okozta. Ha a hüvely bármely oknál fogva tág, az együttlét során kevésbé érintkezik a pénisszel, ami által gyakorlatilag veszít érzékenységéből, kevésbé lesz intenzív az aktus. Egy jól megválasztott termékkel, ezt azonban könnyen kezelhető lehet!

Kik számára ajánljuk a hüvelyszűkítő termékeket? 

Azoknak a hölgyeknek, akik jellemzően kevésbé intenzíven élik meg a szexuális együttléteket. Ám nem szeretnének ebbe beletörődni, szeretnék ismét átélni az együttléttel járó teljes gyönyört.
Azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének partnerük számára fokozott élvezetet nyújtani. Hiszen a szűkítés következtében a partner is intenzívebb együttlétet élhet át. 

Azoknak a hölgyeknek, akik számára fontos, hogy természetes módon, pusztán növényi hatóanyagokkal érjék el a kívánt hatást.

Szigorúan gyógynövényi összetételű hüvelyszűkítő termékeinkkel könnyedén fokozhatja az orgazmusok élményét, önmaga és partnere számára egyaránt!

Rendezés: