Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Spermanövelés

SPERMA NÖVELŐ, TESZTOSZTERON FOKOZÓ, TERMÉKENYSÉG NÖVELŐ

Ebben a kategóriában azok találják meg a segítséget akik a spermájuk mennyiségét szeretnék növelni, a termékenységüket szeretnék hatékonyabbá tenni, a sperma minőségét szeretnék javítani vagy esetleg a tesztoszteron szintjüket szeretnék gerjeszteni. Ez a kérdés-kör nagyon sok párt foglalkoztat itthon és világszerte is. Baba projekt okán vagy akár azért mert a sperma mennyiségük vagy a minőségükkel nem elégedettek, azaz nem üti meg a minimum szintet sem. A mai rohanó világban ez egy teljesen normális eset. Stresszesek a hétköznapok, az étkezési szokások enyhén szólva nem optimálisak, a mozgás nélküli életmód ugyanúgy rontja a sperma minőségét. Az ide tartozó sperma növelő és egyéb készítmények nem csak a sperma mennyiségét növelhetik hanem annak minőségét is! A tesztoszteron termelődés is növekedhet és mindezek következményeként a termékenység potenciál is jobb lehet.

 

 

Rendezés:

Minden férfi egyedi spermaszámmal és sperma minőséggel rendelkezik, mely jellemzők ráadásul az életkörülmények változásával, vagy az életkor előrehaladásával folyamatosan változik. (Jellemzően negatív irányban.)

A spermiumok számának és minőségének alakulásában megannyi tényező közrejátszik, míg egyeseket nem, addig másokat egész szépen tudunk befolyásolni, akár növényi hatóanyagokkal is. Így például a speciális gyógynövényi összetételű sperma növelő termékek jótékony hatással lehetnek a spermiumok termelődésére, ezáltal pedig a megtermékenyítés elősegítésére. 

A spermiumok a férfiak heréiben jönnek létre. A herék speciális "testen kívüli" helyzete lehetővé teszi, hogy az egészséges spermiumoknak kedvező, testhőnél kicsit alacsonyabb hőmérsékletet biztosítson számukra. 
A spermiumok a péniszből ondófolyadékban távoznak, melynek milliméterében optimális esetben 20 millió spermium található meg. Ebből a hihetetlen soknak tűnő spermium mennyiségből azonban pusztán mintegy körülbelül 200 ér célba, a megtermékenyítés helyére, és csupán egyetlen egy tud majd egyesülni a petesejttel, azaz előidézni a várandósságot. 

Ebből is jól megmutatkozik, hogy a magas spermiumszámnak döntő jelentősége van a sikeres megtermékenyítésben. Ugyanilyen fontos azonban az is, hogy a spermiumok ne csak nagy számban legyenek jelen az ondófolyadékban, de kellően egészségesek, fürgék és erősek legyenek ahhoz, hogy célba tudjanak érni és ott megtörténhessen az egyesülés. 

A sperma növelő termékek egyszerre segíthetnek a spermaszám növelésében és a spermiumok minőségének javításában. 

 

Minden termékünk gyógynövények kombinációjából áll és ennek köszönhetően fejtik ki hatásukat. A természetes hatóanyagoknak köszönhetően biztonságos és jótékony hatásuk garantált lehet a termékenység és a több sperma mennyiség elérésére.

Többféle kiszerelésben találhatóak meg a sperma növelő készítményeink a weboldalunkon: spray, krém, tabletta, kapszula. Igényeinek megfelelően tallózhat az ön számára megfelelő állagú gyógynövényes készítmények között. Garantáltan meg fogja találni az önhöz legközelebb álló terméket.

 

A termék leírásában részletesen igyekszünk ön elé tárni, hogy mit is tartalmaz pontosan az adott készítmény. Ha figyelmesen elolvassa és nem talál választ a kérdésére, akkor keressen minket bizalommal és valószínűsíthetően válaszolni tudunk a majd a feltett kérdésre. Minden esetben biztosítunk vásárlói vélemény funkciót, melynek köszönhetően vásárlóinktól első kézből értesülhet a tapasztalataikról és az adott termék hatásáról.

Forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, amennyiben bármilyen kérdés felmerül önben. Kérje ki munkatársaink véleményét, szakértő kollégáink készséggel válaszolnak minden kérdésre.

Ha minőségi spermanövelőink, tesztoszteron fokozóink közül választ akkor szexuális élete minősége és megtermékenyítő képessége is javulhat!