Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Spermanövelő, férfi termékenység fokozó kapszulák

Babát terveznek? Próbálja ki spermanövelő, férfi termékenység fokozó termékeinket a gyorsabb eredményért!

A házasságok nagyjából 15%-ában a vágyott gyermeknemzés nem tud bekövetkezni. Ennek oka az esetek 50%-ában a férfi szervezetében működő rendellenességekre vezethető vissza. 
A sperma mennyiség és az egészséges hímivarsejtek száma megannyi környezeti és életmódbeli tényezőnek ki van téve. Sok esetben pedig még az egészséges férfiak számára is jól jön egy kis plusz támogatás, egy speciális étrend-kiegészítő, mely segít az egészséges spermiumok termelésében. 

A spermanövelő kapszulák, termékenység fokozó kapszulák koncentráltan tartalmazzák mindazokat a vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat, melyek segíthetnek a spermiumok termelésében és azok egészséges élettani működésében. 

Termékeink segíthetnek, hogy ne csak több spermával, de több egészséges és aktív spermiummal rendelkezzen. 

Rendezés:

A sikeres megtermékenyítés egyik elengedhetetlen feltétele a spermiumok megfelelő alakja, száma és mozgékonysága. Ha ezek közül bármelyikkel is probléma van, a teherbeesés csak nehezen valósulhat meg, rosszabb esetben pedig teljesen ellehetetlenedhet. 

A spermiumok minőségére több különböző tényező is hatással lehet. Az első és legmeghatározóbb ezek közül a genetika. Azonban bármilyen adottságokat is örököl az illető, az életkor előrehaladtával az aktív spermiumok száma egyre csökken. A csökkenést felgyorsíthatják a helytelen táplálkozási szokások, a mozgásszegény életmód, vagy a káros szenvedélyek, így például a túl sok koffein, nikotin, vagy alkohol fogyasztása is. 

A spermanövelő étrend-kiegészítők olyan gyógynövényeket tartalmaznak, melyek segítenek a tesztoszteronszint megemelésében és ezáltal fejtik ki pozitív hatásukat a spermiumszámra. Minél több spermium termelődik a herékben, annál nagyobb az esélye a sikeres megfogantatásnak. 

100%-ban természetes összetételű kapszuláink segíthetnek, a gyorsabb gyermeknemzésben. 

A készítmények a kívánt hatást kúraszerűen alkalmazva érik el.