Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nikotinmentes hevítőrúd rendelés

NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

Megelégelte a dohányzás káros, kellemetlen hatásait? 
Elege van a rossz leheletből, hogy ruháin megérződik a cigaretta füstjének kellemesnek legkevésbé sem mondható szaga?
Szeretné, ha nem a függőség irányítaná hétköznapjait?
A nikotinmentes hevítőrúd segíthet, hogy a káros szokást egészségesebb alternatívára cserélje és akár teljesen megszabaduljon a függőségtől!

A hevítőrudak megreformálják a cigarettázást, az égetés helyett hevítenek, a dohányt pedig teára cserélik. Így hódolhat korábbi rutinjának, mégsem kell a szervezetét nagy mértékű káros anyagoknak kitennie. 

Próbálja ki a hevítőrudak valamelyikét! Válassza a legszimpatikusabb aromát!

Figyelem: A hevítőrudak használatához hevítőkészülékre van szükség, mely készülékek bármely Nemzeti Dohányboltban beszerezhetők!

Hevítőrúd az innovatív dohányzás helyettesítő

A hevítőrudak használatukkal a cigarettázás élményét éppúgy képesek visszaadni, akár a valódi dohánytermékek. Működési elvül azonban a cigarettáktól merőben eltér. A Hevítőrúd használata égetés helyett hevítésen, úgynevezett heatnotburn technológiám alapul. Ennek köszönhetően használata során füst helyett csupán sűrű füst-szerű gőz szabadul fel, mely az égetés hiányában nem tartalmaz olyan káros melléktermékeket, melyeket a cigaretta és egyéb dohánytermékek igen. 

Mivel a hevítőrudak sem dohányszármazékokat, sem pedig nikotint nem tartalmaznak, így használatuk mérföldkövekkel egészségesebb a cigarettánál.  

 


Akkor mégis mit tartalmaznak a rudacskák? 


A hevítőrudak különböző teafüveket, vagy tea port tartalmaznak, mely hevítés során válik szívhatóvá. Mivel a termékek dohány hiányában nem minősülnek dohányterméknek, így ízesített változatban is megvásárolhatók. Értékesítésük nem korlátozódik a Nemzeti Dohányboltokra. Bármely online webáruházban, vagy fizikai üzletben is megvásárolhatók.

 A hevítőrudak használatának előnyei

 

  •          nem tartalmaznak dohányt;
  •          nem tartalmaznak nikotint;
  •          kátránymentesek;
  •          használatuk nem okoz rossz leheletet;
  •          használatuk nem okoz kellemetlen szagokat, nem ragad bele a textíliákba;
  •          használatuk nem jár kellemetlen szagú, zavaró füsttel;
  •          egészségesebbek a hagyományos cigarettánál;
  •          segíthetnek a leszokásban;
  •          kellemes, különleges aromákban is elérhetők.

 

A hevítőrudak önmagukban nem használhatók. Alkalmazásukhoz dohányhevítő készülékre van szükség, mely termékek bármely Nemzeti Dohányboltban megvásárolhatók. A termékek a legtöbb magyarországi forgalomban megtalálható hevítőkészülékkel kompatibilisek.

 

Amennyiben további kérdései lennének a termékekkel, vagy használatukkal kapcsolatosan, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz!
Minden kérdésben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Viszonteladók jelentkezését is várjuk! Jelentkezzenek a +36-30/9403994 -es telefonszámon vagy az info@doktortaurus.hu e-mail címen.