Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Magas vérnyomás mellett szedhető potencianövelő?
2021. 05. 21. 16:01:52
Magas vérnyomás mellett szedhető potencianövelő?

A magas vérnyomás a cukorbetegséggel karöltve ma már olyan gyakori népbetegségnek számít, amely a fiatalabb korosztályt sem kíméli. Egyre nagyobb azon 30 év körüli férfiak száma, akik a fenti betegségekkel és a melléjük társuló merevedési zavarokkal keresik fel háziorvosukat. 

Gondoltad volna, hogy ez a két betegség akár a hálószobai teljesítményed rovására is mehet? És vajon magas vérnyomás mellett szedhető potencianövelő?

A merevedési zavar tünetei
2021. 05. 19. 18:34:20
A merevedési zavar tünetei
A merevedési zavar tüneteivel a férfiak többsége találkozik élete során. Vannak, akik csak egy bizonyos életkor felett, míg mások akár már egészen fiatalon is tapasztalhatják a tüneteket. 
De hogy pontosan mik is a merevedési zavar tünetei
Az érintett honnan tudhatja, hogy egyszerűen csak fáradt, vagy hogy bizony merevedési problémával küzd?

 
A Maca por hatása
2021. 05. 10. 18:21:39
A Maca por hatása

A maca napjaink egyik szuperélelmiszere. Folyamatosan nő azon emberek száma, akik felfigyelnek ezen növény rendkívül pozitív hatásaira. Az orvostudomány is egyre több és több kísérlettel igyekszik alátámasztani a maca hatásait. Egyelőre pusztán állatkísérleteket végeztek a maca hatásainak bebizonyítására, de jelenleg is aktív téma tudományos körökben, hogy mire is képes ez a növény és persze hogyan fejti ki hatását.

Heti ötletek tippek a szexuális élet felfrissítésére. 7.rész:  Hogyan legyen egészséges szexuális életünk 40 fölött?
2021. 04. 08. 16:56:18
Heti ötletek tippek a szexuális élet felfrissítésére. 7.rész: Hogyan legyen egészséges szexuális életünk 40 fölött?

Sok embernél 40 fölött érnek el a csúcsra. Az egzisztenciájukat kiépítették, karrierük a csúcsára ért, magabiztosságuk pedig az eget verdesi. Mondhatjuk beértek a sok évnyi küzdelmek. Az idő homokja azonban nem mindenkit kímél. Sokaknál 40 év felett a hálószoba élete drasztikusan megváltozik és nem mindig jó irányba.

A potencia zavar természetes kezelése
2021. 03. 31. 19:42:15
A potencia zavar természetes kezelése
Napjainkban számtalan férfi küzd a szexuális életet és a mindennapokat befolyásoló merevedési zavar - más néven potencia zavar - jelenségével. Az elmúlt években az aktuális érintettek száma folyamatosan növekvő tendenciát mutatott. Ez a számot azonban némi odafigyeléssel és alapvető tudás elsajátításával - a teendőkről, kezelési formákról - könnyedén csökkenteni lehetne.
A férfi változókor létezik
2021. 03. 02. 12:25:00 DoktorTaurus
A férfi változókor létezik
Mint köztudott a nők életük folyamán kénytelenek megküzdeni az idővel kialakuló terméketlenség tüneteivel és annak folyamata alatt átélhető kiváltképp kellemetlen helyzetekkel. Bárkiben felmerülhet a kérdés, hogy vajon ez a problémás időszak a férfiak életében is kihívásokat hozhat-e, illetve akár ezen „korszak” alapvető létezésének kérdése is. A tévhitek és téves eredményű találgatások elkerülésének érdekében fontos az ilyen jellegű problémákról is megfelelően informálódni. Ez az írás kiváló segítség lehet ilyen témában az alapismeretek elsajátításához. A férfi változókor ugyanis létezik. És ez könnyen magyarázható biológiai úton is. 
Heti ötletek tippek a szexuális élet felfrissítésére. 6.rész:  Miért olyan jó az orgazmus? Milyen hatással lehet a szervezetünkre?
2021. 03. 22. 08:18:00 DoktorTaurus
Heti ötletek tippek a szexuális élet felfrissítésére. 6.rész: Miért olyan jó az orgazmus? Milyen hatással lehet a szervezetünkre?

Mindenki máshogy, máshol érzi, mindenkinek más a jó, ahány ember, annyi szokás, de egy közös van az orgazmus hatásában, hogy olyan szinten tudja stimulálni az agyunkat, olyan transzállapotba kerülhet a testünk, amit kevés más tevékenység válthat ki. Fizikai tünetek egész sorát tudja produkálni, akár felérhet egy fárasztó sportolással is. Szaporább lehet a légzésünk, egekbe szökhet a pulzusunk, önkénytelen görcsök és mozgások futhatnak végig a testünkön.

Heti ötletek tippek a szexuális élet felfrissítésére. 5.rész:  Miért okozhat gondot egy párkapcsolatban, ha csak az egyik fél kezdeményezi az együttléteket?
2021. 03. 14. 00:00:00 DoktorTaurus
Heti ötletek tippek a szexuális élet felfrissítésére. 5.rész: Miért okozhat gondot egy párkapcsolatban, ha csak az egyik fél kezdeményezi az együttléteket?

Egy párkapcsolatnak a szexuális élet nagyon érzékeny része, a legkisebb gondok is problémákat okozhatnak hosszú távon az ágyban. Egyik okaként tartják számon, ami rombolhatja az együttléteket szépen lassan, ha csak az egyik fél kezdeményez folyamatosan.

Heti ötletek tippek a szexuális élet felfrissítésére. 4.rész:  Mire vágyhat egy férfi és egy nő az ágyban?
2021. 03. 08. 07:26:00 DoktorTaurus
Heti ötletek tippek a szexuális élet felfrissítésére. 4.rész: Mire vágyhat egy férfi és egy nő az ágyban?

A szexualitás, a szexről való kommunikáció nagyon sokáig tabunak számított, inkább a gyermeknemzésben kapott szerepet. A mai világban egyre több hangsúlyt fektetünk arra, hogy minél jobban megismerjük magunkat, a másikat és mindezt kiegyensúlyozott, egészséges keretek között fent is tudjuk tartani.

Heti ötletek tippek a szexuális élet felfrissítésére. 3.rész:  Hogyan tehetünk a harmonikusan működő párkapcsolatért?
2021. 03. 02. 04:09:00
Heti ötletek tippek a szexuális élet felfrissítésére. 3.rész: Hogyan tehetünk a harmonikusan működő párkapcsolatért?

Sokan úgy gondolják, hogy a szerelem, a harmonikus párkapcsolat vagy a házasság már előre garantált. Megtaláltuk, működik és hátradőlhetünk, mert minden megy a maga útján. Ez sajnos nem ilyen egyszerű, mind a két félnek áldozni kell, hogy hosszú távon tartson.