Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Hogyan kell ajándékot kiválasztani és kupont beváltani?
2023. 11. 17. 12:07:25
Hogyan kell ajándékot kiválasztani és kupont beváltani?

Ha azon tűnődsz, hogy hogyan tudod a rendelésedhez ígért ajándékodat kiválasztani a DoktorTaurus felületén, vagy azon, hogy miként tudod beváltani a kuponod, a legjobb helyen jársz.

Lépésről lépésre, képekkel mutatom meg, hogyan csináld.

Swinger party - Ilyen egy igazi swinger klub
2023. 08. 31. 15:01:14
Swinger party - Ilyen egy igazi swinger klub
A swinger party egy olyan életstílust és közösséget képvisel, amely az intimitás és a párkapcsolati szabadság iránt érdeklődő embereknek kínálhat különleges élményeket. Ezek a események kifejezetten nyitott gondolkodású emberek számára lehetnek izgalmasak, akik nyitottak az új tapasztalatokra és a párkapcsolati szabadságra. Cikkünkben elevezünk a swinger partyk és a swinger club világába, hogy megértsük, miről is szólnak ezek a különleges és izgalmas események, kiknek valók, és hogy mégis mire számíthatunk, mit várhatunk egy swinger partyhoz csatlakozva.
Mire jó a péniszgyűrű?
2023. 08. 24. 13:30:08
Mire jó a péniszgyűrű?
Mára számos olyan eszköz áll a párok rendelkezésére, amely a szexuális együttlét élményét hivatott fokozni. Ezek közé tartozik a péniszgyűrű is.
Kegel torna, Kegel gyakorlatok
2023. 08. 03. 13:38:18
Kegel torna, Kegel gyakorlatok
A kegel torna gyakorlatok rendkívül hasznosak lehetnek az egészségünk szempontjából, ráadásul egyszerűek, és szinte bárhol elvégezhetők. Ezeknek az egyszerű, mégis hatékony gyakorlatoknak a célja, hogy erősítsék és rugalmassá tegyék a medencefenék izmait, amelyek fontos szerepet játszanak a vizelet és szexuális funkciók szabályozásában. Cikkünk folytatásában bemutatjuk, mik is pontosan azok a Kegel gyakorlat, miért és hogyan érdemes végezni őket.
Mire utalhat a reggeli merevedés hiánya?
2023. 07. 27. 12:48:21
Mire utalhat a reggeli merevedés hiánya?
A reggeli merevedés, más néven az éjszakai merevedés, természetes és egészséges jelenség, amely szinte valamennyi férfi számára ismerős. Azonban amikor a reggeli merevedés elmarad, néhányan aggódhatnak, hogy ez jelenthet-e valamilyen egészségügyi problémát. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a reggeli merevedés elmaradásának lehetséges okait és azokat a lehetőségeket, amelyekkel visszahozható a régi ismerős.
A női szexuális vágy zavara és az erektilis diszfunkció összefüggései
2023. 07. 06. 10:32:11
A női szexuális vágy zavara és az erektilis diszfunkció összefüggései
Ahhoz, hogy megértsük az női szexuális vágyzavar és az erektilis diszfunkció összefüggéseit, először tisztázzuk, hogy mit jelent pontosan ez a két probléma:
Szexuális kiteljesedés és jóllét
2023. 07. 03. 10:33:53
Szexuális kiteljesedés és jóllét

A szexualitás az emberi élet szerves része, amely fontos szerepet játszik az egyének jólétében és egészségében. Több évtizeden át a szexuális egészség jellemzően a betegségek és a szexuális diszfunkciók megelőzésének vagy kezelésének kontextusában lett vizsgálva. Az utóbbi időben azonban a szexuálpszichológiai kutatások egyre inkább a pozitív szexuális egészség és a szexuális jólét felé fordulnak.


Az Egészségügyi Világszervezet szerint a szexuális egészség "a szexuális jogokkal való összhangban megélt fizikai, érzelmi, mentális és szociális jólét állapota", ami magában foglalja a "biztonságos szexuális tapasztalatokat, szabadon a kényszerítéstől, diszkriminációtól és erőszaktól". Ebből kiindulva, vizsgáljuk meg a pozitív szexuális egészség és a szexuális jólét néhány fontos pszichológiai tényezőjét.

Pénisz vastagítás - lehetséges?
2023. 06. 29. 18:16:12
Pénisz vastagítás - lehetséges?

A pénisz vastagsága sok férfi számára fontos tényező a szexuális önbizalom terén. Azonban fontos megérteni, hogy ahogyan sok más tulajdonságunkban, így ebben sem lehetünk egyformák. Gondolj arra, hogy a változatosság gyönyörködtet. Teljesen természetes, hogy míg valaki nagyobb, addig más kisebb pénisz méretekkel rendelkezik.

De hogy pontosan milyen tényezők lehetnek hatással a pénisz vastagságára? Mit lehet tenni, hogy vastagabb szerszámra tegyünk szert? Cikkünkből választ kaphatsz ezekre a kérdésekre!

Mire való a maszturbátor és miért kell egy neked is?
2023. 06. 07. 17:43:51
Mire való a maszturbátor és miért kell egy neked is?
Az önkielégítés, azaz a maszturbáció természetes és egészséges szexuális tevékenység, amely hozzájárulhat a férfiak testi és szellemi jóllétéhez. Sokáig tabunak számított az önkielégítésről beszélni, pláne végezni azt, azonban ma már a szexualitás körüli tabuk szerencsére kezdenek lebomlani, így bátran beszélhetünk a témáról, hiszen épp olyan természetes ez, mint a szex maga. Ahogy lazultak a maszturbációt övező tabuk, a technológia is egyre gyorsabb fejlődésnek indult, aminek köszönhetően számos új és innovatív eszköz jelent meg a piacon, melyek kifejezetten az önkielégítés élményének fokozását célozzák, ezek közé tartoznak az úgynevezett maszturbátorok is.
Ánusz fehérítés - az anál fehérítés dióhéjban
2023. 06. 05. 18:46:26
Ánusz fehérítés - az anál fehérítés dióhéjban

Az ánusz, azaz a végbélnyílás fehérítésének évről évre egyre nagyobb divatja van, ráadásul a hölgyek mellett egyre több férfi is keresi az intim terület világosításának lehetőségeit.

Az ánuszfehérítés divatját, ahogyan sok más hóbortot, a sztárvilág tett elterjedtté, sok ismertség, köztük például egy a Kardasian lányokból is, elégedetlen volt az ánusza körüli bőrfelület színével, amely természetből adódóan sötétebb, mint a test egyéb bőrfelületei.

Az ánuszfehérítéssel, ánusz világosítással a végbélnyílás területe ápoltabb és jóval vonzóbb hatást kelt. Éppen ezért nem ritka ez a jelenség a pornóiparban sem.