Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hűségpont tájékoztató

Hűségpontrendszerünknek köszönhetően a regisztrált vásárlóink minden vásárlásuk teljes összegének a 3%-át hűségpontként visszakapja, amit a következő vásárlásánál akár fel is tud használni, de gyűjtögetni is lehet a pontokat.

A pontokat a vásárlástól számított fél éven belül lehet érvényesíteni.

A pontokat csomagfeladáskor írjuk jóvá, tehát csak azután látja a vásárló a pontjait, miután a rendelését átadtuk a csomagszállítási partnerünknek.

Példa: 10 000 forintos vásárlás esetén 300 pontot kap a vásárló. Ez azt jelenti, hogyha fel szeretné használni a következő vásárlása során a pontjait, akkor 300 forinttal olcsóbban tud vásárolni.

Az alábbi útmutatóban pedig lépésről-lépésre bemutatjuk, hogy működik a hűségpont rendszer.

1. Ha megnézünk egy terméket, ott mindig látni fogjuk, hogyha az adott terméket választjuk, akkor hány pontot fogunk kapni érte, így egyszerűbben tudsz tervezni a vásárlásod során. Ennek a terméknek az esetében, 60 pontot kapsz, ami 60 forintnak felel meg.

2. Ha kiválasztottuk a termékeinket, akkor a kosárban láthatjuk, hogy hány pontot fogunk kapni az adott vásárlás után. A mi esetünkben 658 pontot kapunk majd, ami 658 forintnak felel meg. Ez alapján még a pénztár előtt kényelmesen tudunk tovább nézelődni, amennyiben több pontot szeretnénk. 

3. Ha mindent rendben találtunk a kosarunk tartalmával, akkor tovább mehetünk a pénztárba, ahol az alábbi képen látható helyen látható a pont, amit meg fogunk kapni. Azt fontos megemlíteni továbbá, hogy a szállítási költség után nem kapunk pontot, csak a termékek ára után.

4. Ha kiválasztottuk a szállítási módot, illetve a fizetési módot, tovább is mehetünk a Rendelés oldalra, ahol véglegesíthetjük a rendelésünket. Itt is láthatjuk a pontjaink számát, itt pedig a "Megrendelem" gombra kattintva el is külditek nekünk a rendeléseteket.
 

Megmutatjuk, hogy hol tudjátok megnézni, hogy hány pontot gyűjtöttetek eddig. A vásárlásért kapott pontokat csak akkor írjuk jóvá, ha már átadtuk a csomagod a futárnak.

1. Ha be vagytok lépve a profilotokba, akkor kattintsatok az Üdvözlő szövegre a nevetekkel, és a lenyíló fülön pedig a "Fiók" gombra.

2. Ha ezt megtettük, akkor a bejövő oldalon görgessünk le, és a lap alján látható lesznek a Hűségpontjaink, illetve az is, hogy meddig használhatod fel őket. 180 napig érvényesek a csomag feladás dátumától.

 

Jó pontgyűjtést kívánunk mindenkinek! 

Ha kérdésetek támadna a Hűségpont rendszerünkkel kapcsolatban, nyugodtan írjatok nekünk ide kattintva.