Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MEDI-LAB TERHESSÉGI GYORSTESZT - 2 DB

1.890 Ft
Kiszerelés
2db
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: MEDI-LAB
Szállítási díj: 1.290 Ft
Szerezhető hűségpontok: 58
Várható szállítás: 2023. június 13.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

MEDI-LAB - terhességi gyorsteszt

 

2 db teszt

 

A korai terhesség kimutatására.

 

Már 3 napos terhességet a beágyazósát követően kimutat.

 

A doboz egyszeri, önellenőrzés céljára felhasználható tesztet tartalmaz.

 

Kérjük a használati utasítás figyelmes elolvasását felhasználás előtt!

 

Kizárólag in vitro használatára. Belső használata tilos!

 

Rendkívüli megbízhatóság! Nagy érzékenység (25 IU/I HCG)

 

MEDI-LAB HASZNÁLATI UTASÍTÁS

 

Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott önellenőrzés céljára alkalmas gyorstesztet választotta, amely megbízható minőségét naponta bizonyítja a kórházak, rendelőintézetek laboratóriumaiban. A Medi-lab alkalmas a megtermékenyített petesejt beágyazódása után már három nap múlva a terhességet kimutatni! Ha Ön a vizsgálatot a várt menstruáció idején (vagy akár már két nappal előtte) végzi el, akkor a teszt terhesség esetén pozitív eredményt ad.

 

Mielőtt felhasználná a tesztet, kérjük, hogy az utasítást szíveskedjék figyelmesen elolvasni! A vizsgálathoz kis mennyiségű vizelet szükséges. A teszt rendkívül nagy érzékenységű, ezért nem szükséges reggeli első vizeletet gyűjteni, a vizsgálat bármely napszakban elvégezhető. Figyelembe kell venni azonban, hogy ha a vizsgálat célja a terhesség lehetős legkorábban történő kimutatása, akkor mindig a reggeli első vizelet erre a legalkalmasabb.

 

ELŐKÉSZÍTÉS:

 

Gondosan elmosott, és kiöblített üveg vagy műanyag edényt használjunk a vizelet (a mennyisége minimum 0,5-1 dl legyen) összegyűjtéséhez. A vizsgálathoz szükséges egy időmérő eszközre, amellyel az 5-10 perc mérhető.

 

A VIZSGÁLAT MENETE:

 

A dobozban található tesztcsíkot bontsuk ki a hermetikusan lezárt fém fóliából, majd közvetlenül a felbontás után állítsuk bele a vizeletet tartalmazó edénybe (1-es ábra).

 

Ha nincs idő a vizsgálatot azonnal elvégezni, úgy az összegyűjtött vizeletmintát (maximum 72 órára) hűtőszekrénybe tehetjük.

 

A vizsgálathoz helyezze az edényt vízszintes felületre.

 

A dobozban található tesztcsíkot "kibontva a hermetikusan lezárt fém fóliából" állítsa bele a vizeletet tartalmazó edénybe.

 

Fontos, hogy a tesztcsík csak a végén található kicsi nyilakkal jelölt részéig merülhet. A mintába kb. 5 percig (maximum 10 percig).

 

Megjegyzés: az úgynevezett reakció zónát (a színes felületek közötti fehér terület, ahol a reakció zajlik a vizsgálat során), ujjunkkal ne érintsük (2. ábra)

 

Fontos!

 

- már halvány második vonal megjelenése is pozitív eredmény (terhességet) jelez!

 

- pozitív eredmény estében ajánlatos a vizsgálatot kb. 48-72 óra múlva megismételni, annak érdekében, hogy megbizonyosodjon: a terhesség továbbra is fennáll.

 

- a teszt kizárólag egyszeri alkalommal, külsőleg használható. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne használjon lejárt tesztet. A teszt felhasználásáig szobahőmérsékleten 15-25oC-on tárolandó, és nem fagyhat meg.

 

- a fals pozitív eredmények kivédése érdekében a tesztet 10 perc elteltével már nem szabad leolvasni.

 

- a kapott eredményt beszélje meg kezelőorvosával.