Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mire jó a péniszgyűrű?

Mire jó a péniszgyűrű?
Mára számos olyan eszköz áll a párok rendelkezésére, amely a szexuális együttlét élményét hivatott fokozni. Ezek közé tartozik a péniszgyűrű is.

Mi az a péniszgyűrű?

A péniszgyűrű egy apró, az esetek többségében rugalmas anyagból készült, formáját tekintve gyűrű-szerű szexuális kiegészítő, amelyet a pénisz tövére húzva kell használni.

 

Mire jó a péniszgyűrű?

A péniszgyűrű használata fokozza a szexuális élményt a viselője és annak partnere számára egyaránt. A péniszgyűrűt az erekció létrejöttekor a pénisz tövére kell helyezni. A gyűrű szorító hatásával lassítja az erektált állapotért felelős vér kiáramlását a péniszből, ezzel lehetővé teszi, hogy a merevedés tovább fennmaradjon.

A péniszgyűrű pozitív hatásai közé tartozik tehát a hosszabb ideig tartó merevedés, amely által a szexuális aktus tovább tarthat mindkét fél legnagyobb örömére. Ezzel a hatással segít enyhíteni a merevedési problémák tüneteit is.

A péniszgyűrű pozitív hatásainak sora azonban ezzel még nem ér véget. A péniszgyűrű használata a pénisz tövének összeszorításával növelheti a vérnyomást a péniszben, ami intenzívebb és élvezetesebb orgazmust eredményezhet.

Mindezeken túl ráadásul vannak olyan plusz funkciókkal bíró eszközök, melyek finom rezgéssel további stimulációt nyújthatnak a partner vagy a herezacskó számára, ezzel fokozva az orgazmusélményt.

A péniszgyűrű egy olyan segédeszköz tehát, amely nem csak viselője, hanem annak partnere számára is plusz élvezetet nyújt az együttlét alatt.

 

Mire érdemes ügyelni a vásárlás és a használat során?

  1. Méret kiválasztása: Fontos, hogy megfelelő méretű péniszgyűrűt válassz, hogy ne okozzon fájdalmat vagy kellemetlenséget a viselése.
     
  2. Viselés időtartama: Ne viseld a péniszgyűrűt túl hosszú ideig, mivel a vérkeringés korlátozása kényelmetlenséget, szélsőséges esetben fájdalmat, vagy sérülést okozhat.

Tehát röviden összefoglalva mire jó a péniszgyűrű? Viselése új dimenziót adhat az intim együttlétnek, javítja az erekció minőségét és időtartamát, amivel mindkét fél számára fokozza az élvezetet.