Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kényeztetők, szexeszközök nőknek

A szexuálisan nyitott, érdeklődő hölgyek fiókjából nem hiányozhatnak az igényes szexeszközök. A hölgyek számára gyártott minőségi kényeztetők rendkívül sokoldalúak: elérhetők közöttük a klasszikus dildók, a szexuális fejlesztőeszközként is funkcionáló gésagolyók, a különféle anális kényeztetők, de akár a mell izgatását szolgáló eszközök is. És akkor még a huncut szexpasikról említést sem tettünk. 

Hölgyeknek szánt kényeztetőink között különféle árfekvésű termékek nyújtanak széles kínálatot. 
Válogass a legnépszerűbb márkák izgalmas funkciójú játékszerei között!

Rendezés:

Szexeszközök nőknek

A szexeszközök többségét a hölgyek számára gyártják. Voltaképpen már az első szexeszközök is a női közönséget célozták. A kényeztetők használata több ezer évre nyúlik vissza, már az ősi civilizációkban is használtak olyan tárgyakat, melyekkel a szexuális élvezet fokozható.
Az első dokumentált szexuális szexeszközökről a görög és a római kultúrában találhatunk is említést. A görögökről már tudjuk, hogy olyan tárgyakat használtak, mint például a pénisz formájú dildók, amelyek akkor még agyagból, vagy bronzból, olykor pedig üvegből készültek. 
A vibrátorok mellett a rómaiakról pedig azt is tudjuk, hogy már olyan tárgyakat is használtak, melyek kifejezetten a csikló izgatására voltak hivatottak, ezek voltak az úgynevezett csiklóizgató tollak. 

A szexuális segédeszközök használata tehát abszolút természetes dolog. A körülötte lengő tabu, szerencsére lebomlóban, így ma már végképp semmi szégyellnivaló nincs abban, ha egy igényes nő fiókjában megtalálható egy vibrátor, vagy egyéb szexuális kényeztető. 

Termékeink között mindenki megtalálhatha a saját vérmérsékletéhez illő darabot. A szolidabbak számára egészen visszafogott kényeztetőket tudunk kínálni, míg a bevállalósabb hölgyek a merészebb darabok közül biztosan megtalálják a számukra ideális darabot. 

Szexeszközeink gyönyöröket ígérnek. A legtöbbjük önkielégítés során, de akár partnerrel töltött közös éjszakán is bevethető. A kényeztetők amellett, hogy fantasztikus orgazmust okozhatnak, segíthetnek a saját szexuális testtudat és orgazmuskészség fejlesztésében is. 

Próbáld ki eszközeinket és tapasztald ki, mi okozza számodra a legtökéletesebb gyönyört!