Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gésagolyó

A gésagolyó kiváló eszközök a medencefenék izmainak erősítésére, amelyek hozzájárulhatnak a női intim egészség és a szexuális élet javításához. Rendszeres használatával erősödik a hüvely izomzata, ami javuló orgazmuskészséghez, a hüvelytágulat és a vizelettartási problémák megszünéséhez vezethet. Nem mellesleg a gésagolyók használata önmagában is élvezetes, könnyen orgazmusélményhez juttathatja tulajdonosát. A gésagolyók remekül használhatók intim tornához, de akár a szex során is bevethetheted őket!
Rendezés:

Mi az a gésagolyó?

A gésagolyó egy kis, henger alakú eszköz, amelyet hüvelybe helyezve használnak. Általában szilikonból vagy műanyagból készül, és belül súlyos gömböket tartalmaz, amelyek segítenek erősíteni a medencefenék izmait.

 

Mire való a gésagolyó?

A gésagolyók a medencefenék izmainak erősítésére szolgálnak. Ezek az izmok fontos szerepet játszanak az egészség és a szexuális funkciók megőrzésében. Ha a medencefenék izmai gyengék, akkor az inkontinencia (vizeletvesztés), csökkent szexuális élmény, és akár fájdalom is jelentkezhet a szex során. A gésagolyók segítségével azonban könnyen és hatékonyan erősítheted ezeket az izmokat, és javíthatod az egészségedet és a szexuális életedet.

 

Hogyan kell használni a gésagolyót?

A gésagolyók használata nagyon egyszerű. Először is, fontos, hogy megtisztítsd és fertőtlenítsd az eszközt, mielőtt használni kezdenéd. Ezután kenj fel egy kis síkosítót a gésagolyóra, majd helyezd be a hüvelybe, és hagyd ott 10-15 percig. Az izmok automatikusan összehúzódnak, hogy megtartsák a golyókat, ami erősíti azokat. Ha új vagy a gésagolyók használatában, kezdd könnyebb súlyokkal, majd fokozatosan emeld a nehézséget.