Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vagina és mellpumpa

Szeretnéd intenzívebben átélni a szexuális kényeztetést? Ha úgy érzed, hogy a klasszikus előjáték sokszor ekvésnek bizonyul, egy vaginapumpa vagy egy mellpumpa segíthethet, hogy sokkal erőteljesebben élhesd át az izgatás örömét. 
A vaginapumpa és a mellpumpa is a vákuum erejét használva növeli a vérellátást a használt területeken: a mell, vagy a hüvely, a csikló környékén. Az intim területeken megnövekedett vérellátás fokozza a területek érzékenységét, ezzel javítva a szexuális élményt
A vagina és mellpumpa remekül használható az előjáték során, de akár a szex közben is! 
Próbáld ki ezeket a különleges eszközöket és maxold ki az élményt!
Rendezés:

A vaginapumpa használata

A vaginapumpa használata előtt javasolt egy kis mennyiségű síkosító alkalmazása, hogy a pumpa kényelmesebben illeszkedjen a testhez. A vaginapumpa fokozatosan növeli a hüvely belső nyomását, és ezáltal megnöveli az érzékenységet és javítja az orgazmus intenzitását.

Emellett a vaginapumpa akár terápiás hatással is lehet azokra a nőkre, akik érzik a hüvelyi szárazságot vagy fájdalmat tapasztalnak a szexuális aktus során. A rendszeres használat segíthet normalizálni a vérkeringést, és ezzel csökkenteni ezeket a tüneteket.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a vaginapumpa használata előtt érdemes konzultálni egy orvossal akkor, ha valaki valamilyen egészségügyi problémával küzdesz. A vaginapumpát csak a gyártó által javasolt módon szabad használni, és minden használat után alaposan tisztítani kell.