Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Óvszerek

Az óvszerek használata szinte elengedhetetlen a nem kívánt terhesség, illetve a nemi betegségek megelőzése céljából. A majdnem 100% védelmet nyújtó óvszerek használatánál fontos úgy választani, hogy megfelelő legyen a méret.

Ha a biztonság mellett a kényelmet is keresed és nem szereted, ha szorít vagy aggódsz mert túl laza vagy csak félig tudod felrakni. A My.Size óvszerek egyedi méretűek, így a saját méreted szerint válogathatsz. Nem kell többet perceket elidőznöd a biztonságos felhelyezésen. Válaszd a méreted szerint.

Mit tegyél, ha allergiás vagy a latexre vagy partnerednek lesznek kellemetlen tünetei? Szerencsére van megoldás rá. Már kaphatóak latexmentes óvszerek, amivel ugyan olyan biztonságban érezheted magad és párodat az együttlétek során.

 

Az óvszer vásárlása mindig kényes dolog, de ne habozz és legyen biztonságos az együtt eltöltött idő. És miért rendelj online óvszert? Mert nálunk a diszkréció az első, az óvszerek nincsenek kitéve melegnek és napfénynek, a dobozról senki nem fog rájönni, hogy mi van benne. Legyél kezdő vagy tapasztalt óvszer használó a biztonság legyen az első.

 

 

Rendezés: