Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alkalmi potencianövelő

Az alkalmi potencianövelő közvetlenül az együttlét előtt alkalmazva gyors megoldást kínálhat férfiak számára a merevedési problémákra. Sőt! Az alkalmi potencianövelők ennél jóval többre hivatottak! Nem csupán akkor segíthetnek, ha probléma van a potenciával, hanem bármilyen helyzetben képesek növelni a szexuális teljesítőképességet azáltal, hogy a megszokottnál erőteljesebb és hosszabb merevedést biztosítanak.

Az alkalmi potenciafokozók alkalmazása rendkívül egyszerű, elegendő őket közvetlenül az együttlét előtt nagyjából 20-30 perccel alkalmazni. Ezt követően a termékekben található gyógynövényi hatóanyagok rövid időn belül kifejtik hatásukat. 

Termékeinkkel egyszerűen és biztonságosan javíthat szexuális teljesítményén.

Rendezés:

Mit tartalmaznak az alkalmi potencianövelők? 


Ezek a termékek olyan gyógynövényi hatóanyagokat tartalmaznak, melyek képesek a vérkeringés javításával rövid időn belül elérni, hogy a pénisz vérlemezkéi megteljenek oxigéndús vérrel, ezzel kiváltva az együttléthez szükséges merev állapotot. 

A gyógynövényi hatóanyatok között olyan a népi gyógyászatból már jól ismert gyógynövények találhatók meg, mint például az ázsiai ginseng, panay ginseng, ördögcérna, gyömbér stb. 

Étrend-kiegészítő minőségű termékeink kiemelkedő hatásfokukat annak köszönhetik, hogy bennük koncentráltan találhatók meg mindazon természetes, növényi hatóanyagok, melyek segíthetnek a merevedési problémák gyors kezelésében. 

Ezek a potencianövelők mindig az aktus előtt alkalmazandók. Ahogyan arra nevük is utal, hatásuk nem tartós, hanem 1-1 alkalomra ideális. 
Az alkalmazást követően nagyjából 20-40 percen belül érzékelhető a potenciafokozó hatás. A hatóanyagok fokozatosan ürülnek ki a szervezetből, melyhez nagyjából 1, másfél napra van szükség. A hatóanyagok fokozatos ürülésével a termékek hatásfoka fokozatosan csökken. Azaz egyetlen kapszula hatását akár 1 egész napon át élvezheti csökkenő hatóerővel. 

Ha alkalmanként jelentkező merevedési zavarral küzd, vagy egyszerűen csak szeretne biztosra menni, vagy szeretné fokozni szexuális teljesítményét a megszokottnál erősebb és tovább tartó merevedéssel, alkalmi potencianövelő termékeinket érdemes kipróbálnia!