Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Péniszköpeny

Keresed azt az eszközt, amivel teljesebb szexuális élményt tudsz nyújtani partnered számára? A péniszköpeny tökéletes választás lehet, ha az együttlét során szeretnél növelni péniszed méretén, szeretnél intenzívebb élményt nyújtani vagy egyszerűen csak feldobnád a szexet egy izgalmas, új eszközzel. 
A péniszköpeny a péniszre helyezve megnöveli annak méretét, illetve a különleges felületek extra élvezetet nyújtanak a behatolás során. 
Válassz minőségi eszközeinkből! 
Ha pedig tovább fokoznád az élményt, dobd fel a köpenyt egy péniszgyűrű viselésével is!
Rendezés:

Mi az a péniszköpeny?

A péniszköpeny olyan eszköz, amelyet szexuális együttlétek során használnak a pénisz méretének kövelése, vastagítása és a szex élményének fokozása érdekében.

A péniszköpeny általában rugalmas anyagból készül, amely illeszkedik a péniszre, és lehetővé teszi a kényelmesebb és élvezetesebb szexuális élményt. De az ínyencek számára akadnak különlegesebb, merevebb anyagból készült eszközök is. Anyaghasználat terén találkozhatsz szilikon, latex, PVC és egyéb anyagú termékekkel- Ha allergiás vagy valamelyik anyagra, fontos, hogy olyan péniszköpenyt válassz, amely az allergiád szempontjából biztonságos használatot tesz lehetővé.

A felületét tekintve a klasszikus péniszköpeny sima felülettel rendelkezik, de hogy még élvezetesebb legyen használatuk, a sima felület mellett számos egyéb rücskös, bordázott felületű terméket is találhatsz kínálatunkban. 

A legtöbb pénisz köpeny különböző méretben és formában kapható, így fontos, hogy a megfelelő méretűt és formájút válaszd ki a maximális kényelem és élvezet érdekében.

Fontos megjegyezni, hogy a pénisz köpeny nem azonos az óvszerrel, és nem biztosít teljes védelmet a szexuális úton terjedő betegségekkel szemben! Ha a védelem fontos számodra, mindig használj óvszert! 

Végül, amikor a pénisz köpenyt használod, fontos, hogy figyelj az érzéseidre, és ha bármilyen kellemetlenséget vagy fájdalmat érzel, azonnal távolítsd el a köpenyt. A pénisz köpenyek kényelmes és élvezetes lehetőséget nyújtanak a szexuális játékokban, de fontos, hogy biztonságosan használd őket, és figyelj az egészségedre és a kényelmedre.

A pénisz köpeny használata során fontos a higiénia! Ezért használat után fontos, hogy megfelelően tisztítd és fertőtlenítsd az eszközt, mielőtt újra bevetnéd!