Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pénisznövelő, nyújtó

Nagyobb pénisz orvosi beavatkozás nélkül? Ezeket a lehetőségeket neked is meg kell ismerned! A speciális pénisznövelő és pénisznyújtó eszközök lehetővé teszik, hogy kényelmesen, otthon alkalmazva őket nagyobb férfiasságra tegyél szert.

A kategória termékei közt találhatsz olyan pénisznövelő eszközöket, melyek rendszeres alkalmazást követően növelik meg a hímvessző méretét és olyanokat is, melyeket péniszedre helyezve azonnal élvezheted a nagyobb méretet.
Rendezés:

Pénisznövelő készülékek

A pénisznövelő készülékek különböző technológiákat alkalmazva teszik lehetővé, hogy rendszeres alkalmazást követően tekintélyesebb férfiasságra tegyél szert. A pénisznövelők között találhatók például a péniszpumpák, melyek a vákuum erejével teszik elérhetővé a nagyobb péniszt. A péniszpumpák használata rendkívül egyszerű, ráadásul még kellemes is, olyannyira, hogy a használat könnyen orgazmussal végződhet. A péniszpumpa rendszeres használattal akár tartósan is növelhet a pénisz méretén, de alkalmazható közvetlen az aktus előtt is, amikor is a hímtagba szívott nagyobb vérmennyiség következtében eredményez nagyobb méretű péniszt, rögtön a használat után. 

A pénisznyújtó eszközök komplex pénisznövelők, melyekkel rendszeres alkalmazás esetén akár maradandó eredmény is elérhető. A pénisznyújtók, ahogyan arra nevük is utal, a pénisz megnyújtásával teszik elérhetővé a hímvessző megnagyobbodását.

 

Péniszköpenyek

A péniszköpenyek használatának az előnye, hogy abszolút, minden kellemetlen érzet nélkül teszik lehetővé a nagyobb, vastagabb pénisz elérését. A péniszköpenyt elég ráhúzni a már merev hímvesszőre és máris megnöveli annak méretét. A péniszköpenyek között böngészve ráadásul különböző felületű eszközöket is találhatsz, melyekkel plusz gyönyörben részesítheted partnered.