Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Legénybúcsú

Az utolsó, facér férfiként töltött estén általában vad, pikáns legénybúcsúkat szerveznek a vőlegény barátai. Távol a hölgyek tekintetétől ilyenkor elszabadul a résztvevők és a szervezők fantáziája, és olyan pajkos, vidám feladatokat szerveznek, amiben minden vendég belepirul, és együtt nevet.

Termékeink között ehhez a fergeteges bulihoz rengeteg ötletet találtok, amik felejthetetlenné teszik az estét és az éjszakát. A visszafogottabb, viccesebb bulitól az őrült, vad és pajzán ereszd el a hajam változatig megfelelő kiegésztőket kínálunk.

Rendezés:

Legénybúcsú kiegészítők a fergeteges estéhez

A legénybúcsúk nélkülözhetetlen kiegészítője az életnagyságú guminő. A vagina-, ánusz- és száj kéjnyílásokkal kialakított felfújható babák akár dekorációként is helyt állnak, de pajzán feladatokra is remekül használhatók. A típusok között található szőke, barna vagy fekete hajú baba, és különböző nemzetiség szerint is rákereshetsz. Miss Amerika vagy a forróvérű latin szerető jön be jobban? Fő a változatosság, válassz több kényeztető lehetőséget.

Több méretben és kialakítással találhatók rugalmas műpuncik, popó- és száj zsebhoki szettek. Ezek kompakt méretük révén bárhol előkaphatók, utazás alatt is magaddal viheted, a legénybúcsún pedig kreatív feladatok részét is képezheti.

A cici és pénisz alakú kiegészítők parádés hangulatot és megjelenést kölcsönöznek a használójának. Próbáld ki a pénisz formájú papucsot vagy sapkát, vagy akár a cicis kötényt és papucsot. 

Ehető cukorka tangák férfiaknak - a pajzán, bevállalósabb uraknak zseniális ajándék. Dobjátok fel a buli hangulatát az édes és színes cukorkagyöngyökből készült  tangával, ami rugalmas pántokkal készült.

A pénisz formájú jégkocka készítő és sütőformákkal készített frissítők és finomságok nem hagynak kérdés maguk után abban, hogy milyen buliban vagytok. Találsz vagina mintás poharat, illetve szívószálakat és további díszítőelemeket is a bulihangulat fokozásához.

A pénisz vagy vagina szappan búcsúajándéknak is megfelelő választás.

Remek társasjátékok is várnak rátok, a szexi kártyajátéktól a nagyobb, hosszabb játékidejű társasokig. Szuper megoldás, ha visszafogottabb bulit szeretnétek, de mégis maradnátok a kanbuli jellegű lazulásnál. Kisebb és nagyobb társasággal is egyaránt feledhetetlen szórakozást nyújtanak a szexjátékok.