Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vibrátorok

Azon töprengsz, hogy kipróbálnád valamelyik rezgő kütyüt? Kezdő vagy még ezen a téren, vagy már lecserélnéd egy extrémebb kivitelre a régit? Szerencsére a dizájnereknek köszönhetően mindenki számára megtalálható az igényeinek megfelelő kialakítás. Legyen G-pont vibrátor, rúdvibrátor vagy élethű vibrátor a választott.

Ha még csak most szereznél be először vibrátort, egy szolid nem extrém paraméterekkel rendelkezővel garantáltan nem lősz mellé.

 

De mire is figyelj vásárlás után, hogy kezdőként se érjen csalódás.

  1. A tisztítás: A megfelelő higiénia elengedhetetlen, hogy elkerüld a fertőzést. Minden közvetlen használat előtt és használat után ajánlott kevés szappanos langyos vízzel átmosni és az alapos higiénia érdekében kimondottan szexuális játékokhoz kifejlesztett fertőtlenítő spray-vel átpermetezni. Tárold higiénikus környezetben mindig.

  2. Hangolódás: Akárcsak a klasszikus kézzel bevált módszernél, itt is fontos a ráhangolódás. Csak azért, hogy leteszteld az új élményt ne vágj bele. Kerülj felfokozott hangulatba.

  3. Kényelem: Fontos, hogy válassz olyan helyet a lakásban, ami komfortos. Olyan pózban, ami könnyen hozzáférhetővé teszi erogén zónáidat.

  4. Fokozatosság: Az első alkalommal, ha olyat választottál, amin állítható a rezgési fokozat, ne a legmagasabbal kezdj. Lassan, fokozatosan ismerkedj. Először ismerkedj, stimuláld a külső részeidet vele.

Weboldalunkon történő rendeléssel pedig garantáltan senki nem fogja észre venni, mit is rendeltél. Nálunk a diszkréció az első.

 

Rendezés: