Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csiklóizgatós, nyúl vibrátor

Ha a szexuális életedben magasabb szintre szeretnél lépni, akkor itt az ideje, hogy kipróbálj valami igazán különlegeset. Az izgalmas csiklóizgatós, nyúl vibrátorok mindegyike rendelkezik klitoriszkaros, masszírozó, csiklóizgató funkcióval, mellyel készek garantáltan felejthetetlen élményeket nyújtani.

Ha a klasszikus vibrátorok már unalmassá váltak, ha nem éred be az alapokkal, ezek a vibrátorok egyszerre többféle stimulációval juttatnak a csúcsra. Ennek köszönhetően akkor is hamar a kedvenceiddé válnak, ha hüvelyi izgatással nehezen jutsz el a csúcsra! 

Rendezés:

Nyuszis vibrátorok, a hölgyek kedvencei

A speciális nyuszis vibrátorok már évtizedek óta a hölgyek kedvenc kényeztetői, köszönhetően a különleges klitoriszkaros, csiklóizgatós kialakításuknak. 
Ami első ránézésre rögtön szembetűnik, hogy ezeken a vibrátorokon a hagyományos széles rúd mellett, vagy helyesebben, annak tövében található egy keskenyebb és kisebb kar, nyúlvány. Ennek az apró karnak a funkciója, hogy miközben a nagyobb kar behatol a hüvelybe, addig az úgynevezett klitoriszkar izgatja a csiklót. Ha pedig mindez nem lenne elég, maga a hüvelybe helyezendő kar úgy van kialakítva, hogy annak finoman behajlított ívű vége elérje a G-pontot, a rezgő funkcióval kifejezetten azt a területet ingerelve.

Így a nyuszis vibrátor használata során egyszerre van stimulálva a csikló és a hüvelyi szakasz, kiemelt figyelmet fordítva a G-pontra, ami gyorsabb és nagyobb orgazmusélményt garantál. 

A nyuszis vibrátor remek eszköz azoknak, akik szeretnének egy igényes és sokoldalú kényeztetőre beruházni. Ideális lehet, ha a klasszikus vibrátorok már unalmassá váltak, vagy egyszerűen csak szeretnél egy kicsit többet kihozni a szexeszközödből. 
De akkor is remek választásként szolgálhatnak, ha azok közé a hölgyek közé tartozol, akik pusztán a hüvely izgatásával nehezen jutnak el az orgazmusig. A nők többségének az orgazmusélmény eléréséhez a csikló izgatásán át vezet az út.