Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

G-pont és prosztata vibrátor

A g-pont vibrátor és prosztata izgatók között a közös, hogy mindkettő olyan kéjes területek izgatására lett kifejlesztve, melyet nélkülük megtalálni nem könnyű feladat. Ha azonban sikerül stimulálni ezeket a rejtett területeket, az orgazmus addig soha nem tapasztalt gyönyörrel jár majd.

Böngéssz speciális örömszerzőink között és válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelő kényeztetőt. 

Formákban, színekben, anyaghasználatban és funkciókban gazdak kínálatunkban biztosan rátalálsz majd az igazira!

Rendezés:

G-pont vibrátor

Mi az a G-pont?

A G-pont egy olyan apró, eldugott kis terület a vaginában, amelynek izgatása szinte azonnali orgazmust von maga után. Sokan kétségbe vonják a kéjes pont létezését, aminek oka, hogy megtalálása bizony nem egyszerű feladat. Ha manuálisan próbálnánk meg felfedezni a G-pont helyét, a vagina belsejében, egészen felül, a szeméremcsont felé kellene keresgélnünk. Ha jó helyen járunk, egy apró kis gömböcskét tapinthatunk ki, amelynek finom izgatásra mérete megnövekszik. Mivel, ahogy említettük is, a G-pont kitapintása nem egyszerű feladat, mára számos kényeztetőt fejlesztettek ki pont erre a célra. A G-pont vibrátor speciális hajlított kivitelezésével pont eléri a G-pontot, ahol finom rezgéssel stimulálja azt a kirobbanó orgazmusélményért. 
 

G-pontja, ahogyan azt egykor a neves német orvos, Ernst Gräfenberg is bebizonyította, minden nőnek van. Ingerlése minden nő számára hatalmas gyönyörök forrása, így ha szeretnénk utánozhatatlan orgazmusélményt átélni, érdemes foglalkoznunk a terület felfedezésével és érdemes erre partnerünket is sarkallni. Mivel a G-pont mérete és érzékenysége minden nő esetében egyedi, ezért a sikeres felfedezéshez ajánljuk g-pont vibrátor kínálatunk darabjait.

 

Prosztataizgatók

A prosztata kényeztetésének gondolatától sok férfi elzárkózik, pedig legalább akkora gyönyörforrás a prosztata izgatása, mint hölgyek esetében a G-ponté. 

A prosztataizgatók biztonságos, kényelmes és kellemes módon teszik lehetővé a prosztata masszírozását, amely ráadásul izgató hatása mellett a prosztata egészségére is kedvezően hat. A prosztata masszírozása ugyanis segíthet a prosztata egészségének megőrzésében, kedvezően hathat prosztata megnagyobbodás esetén, vagy akár a műtét utáni regenerációs időt is lerövidítheti. 

 

Hol található a prosztata?

Ha kézzel szeretnénk izgatni a prosztatát, az ánuszon keresztül behatolva, a hugyhólyag mögött kell keresnünk, ahol is egy apró mirigyet tapinthatunk majd ki, melynek mérete nagyjából egy apróbb gesztenye méretének felel meg. 
A prosztata kitapintása kézzel nem mindig egyszerű, a speciális kialakítású prosztataizgatók, prosztata vibrátorok azonban hajlított formájuknak köszönhetően könnyedén elérik a kéjes pontot, ahol finom rezgéssel képesek az orgazmusig stimulálni azt. 

A prosztata masszírozásához prosztatavibrátor termékeinket ajánljuk. Fontos, hogy a prosztata vibrátor használata során, illetve azt megelőzően mindig gondoskodj a megfelelő síkosításról, ugyanis az ánusz területe természetes módon nem nedvesedik. 

A prosztata izgatók különböző rezgő funkciókkal sokoldalúan és izgalmasan használhatók, otthoni maszturbálás során, de akár partnerrel való közös együttlét alkalmával is.
Ha nem próbáltad még a prosztata izgatását, mindenképp érdemes egy próbát tenned, olyan szexuális élményt garantál, amelyről kár lenne lemaradnod.