Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Léghullámos csiklóizgató

100% orgazmus garancia? A léghullámos csiklóizgatók használatával szinte garantáltan eljutsz a csúcsra! A léghullámos csiklóizgató a megjelenését követve szinte azonnal a hölgyek kedvence lett. Az egyedülálló technológia használat során az orális kényeztetés hatását keltve izgatja a csiklót. A kényeztetővel rekord sebesség alatt eljuthatsz a csúcsra! Kipróbálnád? Válassz népszerű márkák termékei közül! Próbáld ki a legnépszerűbb, Womanizer kényeztetőket!
Rendezés:

Léghullámos csiklóizgató, ha valami különlegesre vágysz

Ha unod már a klasszikus szexeszközöket, ha eleged van már a hagyományos vibrátorokból, vagy igazából mindig is taszított a gondolat, hogy valamit felhelyezz a hüvelyedbe, a léghullámos csiklóizgatókat imádni fogod!

A léghullámos izgatók a klasszikus szexeszközökkel szemben úgy juttatnak a csúcsra, hogy közben nem hatolnak be a hüvelybe. Ahogyan nevük is utal rá, ezek az eszközök közvetlenül a csiklót stimulálják rezgés helyett speciális léghullámokkal.

A klasszikus, egyoldalú szexeszközök ideje lejárt. A léghullámos izgatók végre valami újjal kecsegtetnek a hölgyek számára: az orális kényeztetés élményével.

 

Miért olyan népszerűek ezek az eszközök?

A hüvelyi orgazmusról két dolgot érdemes tudni: egyrészt, vannak nők, akik számára komoly nehézséget jelent hüvelyi úton az orgazmus elérése. Másrészt, a hüvelyi orgazmusnál sokkal intenzívebb élményt nyújt a csikló izgatása. A léghullámos izgatók pedig pont ezt a területet célozzák, így alkalmazásukkal nem csak biztosabb az orgazmusélmény, de sokkal erőteljesebb is az élvezet, nem beszélve arról, hogy a korábbi használók élménybeszámolói alapján a léghullámos technológia, akár másodperceken belül képes a csúcsra juttatni használóját.

A léghullámos eszközök a megfizethető orgazmust képviselik. A szexeszközökhöz mérten abszolút kedvező árfekvésűek. Így ha nőként csak egyetlen kényeztetőre ruháznál be, előszeretettel merjük ajánlani a léghullámos eszközöket!

 

Hogyan kell használni ezt a különös kis eszközt?

A léghullámos csiklóizgató első ránézésre nem is tűnik szexeszköznek, így érthető, ha a termékeket látva kérdésed merül fel a használatot illetően. A léghullámos izgatókra nézve az első, ami szembetűnhet, hogy az eszközök többségén egy apró kis csőr helyezkedik el. Az a kis csőr vezeti a léghullámokat egyenesen a csiklódhoz.

Ahhoz, hogy a technológiát kiélvezd nem kell mást tenned, mint hogy a csőrt a csiklód fölé helyezed, majd beindítod a készüléket. A csőr vákuumszerű működéssel léghullámokat generál, melyek úgy stimulálják a csiklót, hogy maga az eszköz gyakorlatilag hozzá sem ér. Érzetre olyan, mintha orálisan kényeztetnének. A ritmikus pulzálás akár már néhány másodperc alatt a csúcsra juttathat.

Próbáld ki a különböző erősségű fokozatokat és programokat, hogy rálelj közöttük kedvencedre. Hidd el, a felfedezés gigantikus örömöket rejt majd!