Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Okos vibrátor

Ha van már okos telefonod, okos órád, miért ne lehetne okos vibrátorod is?

Az okos vibrátor a kényeztetők egy egészen új, magasabb szintjét képviseli. Olyan eszköz, amely arra lett tervezve, hogy mindig pontosan olyan kényeztetésben legyen részed, amilyet a leginkább kedvelsz.

Az intelligens vibrátorok egyedi programok létrehozásával pont olyan ütemű és erősségű rezgésmintákat nyújtanak számodra, amellyel a lehető legnagyobb gyönyörben lehet részed.

Emellett az eszközök többsége zenei alapú irányítással is rendelkezik, sőt, akár még partnered távolról is irányíthatja a készülékeket, így távkapcsolat esetén is eljuttathat a csúcsra. 
Jól hangzik, igaz? 

Böngéssz legnépszerűbb termékeink között!

Rendezés:

Mit tudnak az okos vibrátorok?

Az okos vibrátorok a létező leginnovatívabb kényeztetők, melyekben a legmodernebb technológiák találkoznak, hogy tökéletes orgazmusban lehessen részed.

Az intelligens vibrátorok használatához egy egyedi applikáció áll rendelkezésre, mellyel teljesen egyénre szabott rezgésminták rögzíthetők, mintha beprogramoznád az eszközbe a tökéletes orgazmus receptjét, speciálisan a te, egyedi igényeidre szabva.

A használat során aztán bármikor elindíthatod az egyedi programod, mely végigvezet az orgazmus útján az előjátéktól egészen a levezetésig.

Ha azok közé tartozol akikben a szex és a zene szoros egységet alkot, ha szívesen szeretkezel kedvenc zeneszámaid ütemére, az okos eszközöket imádni fogod!

Az okos vibrátor ugyanis arra is képes, hogy kedvenc dalaid ritmusához igazítsa a rezgését, így lágyabb dal esetén finomabb kényeztetésben, míg ütemesebb zene esetén ritmikus katarzisban lehet részed.

Az okos vibrátorok egyik legizgalmasabb funkcióját pedig még be sem mutattuk, ez pedig nem más, mint a távvezérlés. A távvezérlés lehetővé teszi, hogy partnered akár az ország másik végéből is iránythassa orgazmusod, mindezt az applikáción keresztül.

Arra is lehetőségetek van továbbá, hogy az okos vibrátort egy másik okos eszközzel összehangoljátok, mondjuk egy okos maszturbátorral. Így a páros egyik mozdulatait pontosan érezni fogja a másik. Épp olyan élményt biztosítva ezzel, mintha együtt töltenétek az éjszakát.

 

Okos vibrátor mellett okos gésagolyó

Az okos technológia hódítása nem áll meg a vibrátoroknál, gésagolyók közül is beszerezhetsz már intelligens eszközöket.

Miért járhatsz jól az okos gésagolyó használatával?

A gésagolyók maszturbáláshoz, de intimtornához is tökéletesek. A Kegel gyakorlatokat rendkívül eredményesen támogatják. Az okos gésagolyók segítségével pedig olyan mintha saját, személyes trénered lenne a mélyizmok erősítésére. Az okos gésagolyó használatával tudatosan és a saját szintednek megfelelően edzheted intim izmaidat.