Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Párvibrátor

Párvibrátor a bevállalós pároknak

Szeretnétek partnereddel egy kicsit feldobni az együttléteket? Elég bevállalósak vagytok a párvibrátor kipróbálásához? Ha igen, az élmény garantáltan nem marad el!

A párvibrátor használatával együttlét közben mindketten, egyszerre élvezhetitek a vibrátor finom rezgését, ami egyedülálló módon képes fokozni az orgazmus mértékét mindkettőtök számára.

Kínálatunkban különböző típusú párvibrátorok találhatók. Vannak köztük köztük extrém innovatív távvezérlős típusok is, melyekkel akár egymástól távol, az ország másik pontjából is irányíthatjátok partneretek orgazmusát.

Ezek a vibrátorok egyedülálló élménnyel kecsegtetnek, kár lenne kihagynod!

Rendezés:

Mire való, hogy működik a párvibrátor?

Gyakran hangoztatjuk, hogy a vibrátorok nem csak maszturbálás során szerezhetnek örömet. Még a hagyományos fajták is remekül alkalmazhatók az előjáték során, de akár még szex közben is. A párvibrátorok forradalmasították a vibrátorok szex közbeni, közös használatát.

Míg korábban a vibrátorok bizsergető kényeztetését egyszerre maximum egy ember élvezhette, a párvibrátorokkal egyikőtöknek sem kell kimaradnia a plusz kényeztetésből. A párvibrátorok ráadásul sokkal kényelmesebb használatot biztosítanak, mint a hagyományos készülékek, hiszen alkalmazásuk során szabadon maradnak a kezek, így kényelmesebb pozíciókat tudtok felvenni, nem beszélve arról, hogy szabadon maradt kezeitekkel mi mindent tudtok még csinálni az együttlét során.

A párvibrátor használata során kényelmesen illeszkedik a hüvelybe, elég csak beilleszteni, majd igény szerint érkezhet mellé a hímvessző is, így a bizsergető funkció a hüvelyben mindkettőtöket stimulál majd, segítve a gyorsabb és intenzívebb orgazmus elérését.

 

Párvibrátor, több mint szexjátékszer

A párvibrátorok nem csak akkor lehetnek hasznosak, ha szeretnétek feldobni a szexet, de remek alternatívaként szolgálhatnak akkor is, ha szülés után a kitágult hüvely problémát okoz az orgazmus elérésében. Ebben az esetben a vibrátor a pénisz mellé helyezve remekül kitölti azt az űrt, ami meggátol benneteket a közös orgazmus elérésében.

Sőt! Ha a pénisz mérete okoz nehézségeket, a vibrátorral az együttlét során túl kicsinek bizonyuló pénisz mérete is megoldódik. A hüvelybe behelyezett plusz eszköz vaskosabb érzetet kelt, a rezgés pedig biztosítja, hogy arra a pontra is eljusson a stimulálás, ahonnan az korábban az orgazmus eléréséhez hiányzott.

A párvibrátor használata akkor is előnyös lehet számotokra, ha nőként kizárólag a csikló izgatásával tudsz eljutni a csúcsra. A legtöbb nő esetében nem ritka jelenség ez. A párvibrátor rezgése egyszerre stimulálja a hüvely belső falát és a csiklót, aminek köszönhetően használata során megnő az orgazmus elérésének esélye.

 

Melyik terméket érdemes választanod?

Ahogyan valamennyi szexeszköz, úgy párvibrátorok terén is széles termékkínálattal állunk rendelkezésedre. Termékeink között találhatsz tipikus C-formájú párvibrátorokat, ezek a klasszikus párvibrátorok. Ezek a vibrátorok két szárral rendelkeznek, az egyik végük a hüvelybe illesztendő, miközben másik végük a szeméremdombra simulva stimulálja a csiklót használat során. A C-formájú termékek heteroszexuális párok számára ideálisak.

Ha speciálisabb termékre vágysz, választhatsz multifunkciós párvibrátoraink közül is. Ezek jellemzően több funkcióval és többféle használati móddal állnak rendelkezésedre. Mivel formájuk sokféle lehet, így többségük nem csak heteroszexuális párok használatára szolgálhat.