Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vibrátor készlet, szett

Nem tudsz választani a vibrátorok hatalmas kínálatából, vagy egyszerűen csak többre vágy, mint egyetlen eszközre? A vobrátor készletek és szettek lehetőséget biztosítanak, hogy éjszakáról éjszakára megújuló élményben legyen részed, akár önmagadnak szereznél velük örömet, akár partnerednek. 

Rendezés:

Vibrátor készlet, vibrátor szett nem csak nagyravágyóknak

A temérdek vibrátor közül nem könnyű a választás. A vibrátor készletek és szettek azonban jelentősen megkönnyítik a helyzetet, ugyanis elegendő közülük egyetlen egyet választanod és máris több örömszerzőt tudhatsz a fiókodban. 

A vibrátor készletek között találhatsz olyanokat, melyek különböző méretű, vagy eltérő felszínű termékeket tartalmaznak, de akár olyanokat is, melyekben minden egyes vibrátor más-más terület kényeztetésére szolgál. 

A vibrátor készletekben terméktől függően 3- vagy akár 7, 9 vagy több kényeztetőt is találhatsz. 

A szettek között választhatsz aszerint is, hogy mennyire vagy kezdő, vagy haladó szinten a szexeszközök haználata terén. Emellett remek csomagokat találsz ha a szolidabb irány híve vagy, de akkor is, ha az egészen merész bdsm kedvelők táborába tartozol. 

Szinte nem létezik olyan szexuális igény, melyre ne tudnánk szettet javasolni. 

Termékeink nem csak saját használatra, de ajándék gyanánt is remek alternatívaként szolgálhatnak. Ha pikáns ajándékot keresel kedvesed számára, ajánljuk a LoveBoxxx ajándékcsomagokat, melyek tartalmát partnereddel együtt fedezhetitek fel.