Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Élethű vibrátor

A kényeztetők terén is előtérbe helyezed a realisztikus élményt? Ha igen, egy élethű vibrátor a te fiókodból sem hiányozhat! Ezeknek a kényeztetőknek már pusztán a látványuk is könnyen izgalomba hozhat, megalapozva a használatuk nyújtotta kélyes gyönyört. 

A realisztikus vibrátorok ráadásul nem csak megjelenésben, de tapintásra is tökéletesen imitálják a valódi pénisz érintését. 

Hogy élethű vibrátor kínálatunk minden igényt kielégítsen, méretekben, színekben és formákban eltérő termékek közül válogathatsz nálunk! 

Élvezd az intenzív masszázst minőségi termékeinkkel!

Rendezés:

Milyen egy igazi élethű vibrátor?

Az élethű vibrátorok olyan kényeztetők, melyek tökéletesen használhatók önkielégítéshez, de akár partnerrel való közös szexuális együttléthez is, abban az esetben, ha szeretnénk egy kicsit fokozni az élményt. 

Ez a típusú műpénisz egy rezgő motorral van felszerelve, mely rendszerint elemmel vagy akkumulátorral működik. (Termékenként eltérő módon.)

Az élethű vibrátor anyaga és formája teljesen hasonló a valóságos hímvesszőhöz, mely lehetővé teszi a valódi együttlét élményének szinte tökéletes imitációját. 
Az élethű vibrátorok a pénisz alakját, makkját, erezetét és akár a heréket is képesek utánozni, így ránézésre tényleg egy az egyben úgy néznek ki mint egy valódi pénisz. 

A realisztikus hatás azonban nem csak a kinézetben valósul meg, hanem az érzetben, tapintásban is. A minőségibb vibrátorok ugyanis prémium, valódi bőrre emlékeztető anyaggal vannak befedve. A különböző árfekvésű termékek anyaga eltérő lehet: vannak egyszerűbb zselés, PVC anyagokból készült termékek, melyek mellett a korábban említett prémium bőr-szerű tapintású termékek is beszerezhetők. 

A valósághű vibrátorok prémium anyaghasználata bőrbarát terméket eredményez, így akár mégazok is biztonsággal és élvezettel használhatják őket, akik egyébként a szilikonokra érzékenyek, allergiára hajlamosak. 

 

Valamennyi élethű vibrátorra igaz, hogy használójuk többféle alkalmazási mód közül választhat kedvére. Mivel ezek a termékek vibrátorok, így adja magát, hogy valamennyijük rendelkezik rezgő funkcióval, ennek bekapcsolása azonban opcionális. Így ha kedvünk tartja, a valósághű vibrátorok használhatók klasszikus dildókként, amennyiben nem indítjuk el a rezgő funkciót, vagy akár rezgéssel stimuláló vibrátorként.