Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gumis, latex vibrátorok

Az általában valósághű megjelenésű, rugalmas gumis és latex vibrátorok remekül vezetik a rezgést, így használatukkal kimaxolhatod a vibrátorok nyújtotta élményt.
Ezek a vibrátorok hajlíthatók, viszont kevésbé puhák mint a zselés vibrátorok, így használat során jobban hasonlítanak a valódi hímvessző általi kényeztetésre. 

Válassz széles termékínálatunkbók!

Ne felejts el beszerezni gumi vibrátorodhoz, latex kényeztetődhöz megfelelő síkosítót se! 
Ezekhez a termékekhez víz- és szilikonbázisú síkosító egyaránt használható.

Rendezés:

Latex vibrátor, gumi kényeztető

A latex vibrátorok gyakorlatilag nem másból, mint natúr gumiból készülnek. Ennek az anyaghasználatnak az előnye, hogy általa remek rezgésvezető, puha tapintású, rugalmas szexeszközök jönnek létre. 

A latex vibrátorok, gumi vibrátorok ránézésre a legtöbbször a valódi pénisz megjelenésére hajaznak. Így már látványra is könnyen elcsábíthatnak. A realisztiku megjelenésnek köszönhetpően felületük a legtöbbször bordázott, ami használat során intenzívebb stimulálást eredményez.

A latex vibrátorok használatára ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint minden egyéb latex anyagú kényeztetőre: kerülni kell az olajos anyagokkal való érintkezést, azok ugyanis kárt tehetnek az anyagban. Éppen ezért ha ilyen vibrátorra esik a választásod, a síkosítók közül víz- vagy szilikonbázisút kell majd választanod! Erre mindenképp érdemes ügyelned, ha szeretnéd hogy kényeztetőd sokáig megőrizze épségét és használhatóságát.