Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3 természetes vágykeltő nőknek

3 természetes vágykeltő nőknek
Közismert tény, hogy az alacsony libidó sokkal gyakrabban fordul elő a nőknél, mint a férfiaknál. A csökkent nemi vágy az életkor előrehaladtával egyre nagyobb valószínűséggel fordulhat elő, azonban nincs kifejezetten életkorhoz kötve. A libidó hiánya mögött sokkal inkább olyan tényezők állnak, mint például az alacsony tesztoszteronszint, a tartósan fennálló stressz, a túlsúly, gyógyszer mellékhatások, kevés mozgás, vagy akár a párkapcsolati problémák. 

Az alacsony nemi vágy mögött tehát megannyi kiváltó ok meghúzódhat. Egy kutatás szerint a nők 32%-a tapasztal problémákat a libidójával. A legeredményesebb minden esetben a kiváltó okok megszüntetése, ez azonban, mivel fizikai és pszichés okok egyaránt kiválthatják a tüneteket, egyáltalán nem egyszerű.
Ilyenkor jöhetnek jól a természetes vágykeltők, ugyanis ma már temérdek olyan gyógynövényi hatóanyagú termék érhető el, amely hatékonyan segíthetnek a libidó visszaszerzésében. 

3 természetes vágykeltő nőknek

1.) Elixir csepp 


Az Elixir csepp közvetlenül a tervezett együttlét előtt alkalmazva segít a természetes libidó helyreállításában. 
Két domináns összetevője az L-arginin és a taurin
Az L-arginin segíthet a hormonháztartás egyensúlyának biztosításában, ezzel szabályozva a libidót. Emellett serkenti a vérkeringést, enyhíti a szorongást és fokozza a szexuális vágyat. 
A taurin természetes teljesítményfokozóként jó hatással van a szívrendszerre és a szorongás oldására. 

Az természetes hatóanyagú Elixir cseppek segíthetnek a szexuális vágy visszaszerzésében, segíthet növelni az orgazmus elérésének esélyét, miközben kiegyensúlyozottabbá is teszi használóját.


2.) Cantha S-drops 


A Cantha S-drops pusztán a koncentrált L-arginin hatóanyagával segít a libidó fokozásában. 
Az L-arginin a nőknél javítja a csikló és a hüvelyi szövetek vérellátását, így az ideiglenesen némileg érzékenyebb lehet, így könnyebben jön létre orgazmus
Az L-arginin emellett segít a stressz oldásában és az immunrendszer erősítésében is, melyet a vágykeltő cseppek másik összetevője, a C-vitamin is megtámogat.


3.) Venicon for women 


A Venicon for women étrendkiegészítő minőségű természetes vágykeltő nőknek.
A Venicon az egyik leggazdagabb hatóanyagtartalmú libodófokozó készítmény a piacon. 
Összetevői között kizárólag olyan természetes hatóanyagok találhatók, melyek jótékonyan támogathatják a női libidót. 
Többek között megtalálható benne: 
Maca gyökér kivonat: a maca egy rendkívül sokoldalú, adaptogén gyógynövény. Az orvoslásban gyakran alkalmazzák természetes szexuális stimulánsként, rendszeres alkalmazás mellett tartósan fokozhatja a nemi vágyat és csökkentheti a szexuális diszfunkciókat. 

Ginzeng: a ginzenget előszeretettel alkalmazzák a férfiaknak szánt potencianövelő termékekben is, ugyanis számos tanulmány szerint hatékonyan támogatja a merevedést és fokozza a szexuális vágyat mindkét nem esetében. A ginzeng az első olyan természetes afrodiziákum, melynek hatása tudományosan is igazolt. 
A ginzenget Kínában már több ezer éve használják nemi serkentőként és általános vitalizálóként is. Amellett, hogy támogatja a libidót, segít a stressz és a fáradtság, valamint az ezekkel kapcsolatban lévő felborult hormonegyensúly kezelésében is.  

A Venicon emellett tartalmaz még: tökmag kivonatot, királydinnye kivonatot, gyömbér kivonatot, kálciumot és egyéb az egészség számára egyébként is hasznos vitaminokat és ásványi anyagokat.


A természetes libidónövelés elméletben megvalósítható bizonyos libidófokozó élelmiszerek fogyasztásával is, mint amilyen például a görögdinnye, a banán, a szerecsendió, vagy akár az étcsokoládé. A probléma azonban ezekkel az, hogy ahhoz, hogy valóban elősegítsék a szexuális vágyakozás növelését, rengeteget el kellene fogyasztanunk belőlük

Ezzel szemben a fent felsorolt 3 természetes vágykeltő nőknek koncentráltan tartalmazza mindazokat a természetes hatóanyagokat, melyek eredményesek lehetnek a libidó fokozásában.


A természetes vágykeltők gyógynövényi hatóanyagaiknak köszönhetően mellékhatásoktól mentesen képesek fokozni a szexuális vágyat.