Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Feromon parfüm

A feromon egyfajta kompatibilitást jelez két ember között. Egy természetes vegyület, amely megtalálható körülöttünk is mindenhol. Általában a hölgyeknél erősebb ennek a kibocsájtása, aminek evolúciós oka van: így jelzik partnerük felé, hogy éppen termékeny időszakban vannak és készen állnak a huncutkodásra.

Természetesen a férfiak is rendelkeznek feromon termeléssel, ezzel is csábítva a kiszemelt hölgyet.

A feromonok különleges erejére te is ráerősíthetsz. Próbáld ki feromon parfüm kínálatunk népszerű darabjait és hódíts sikerrel!

Rendezés:

Feromon parfüm a sikeres hódításért!

A feromon parfüm használata segíthet ellenállhatatlanná válni, és elcsábítani kedvesünket. Választható a parfümmel illatosított vagy illatmentes változat is. 

Elég, ha egy kicsit magunkra fújunk az anyagból, és máris körbezsongnak bennünket a kiszemelt hölgyek vagy urak. Tény, hogy akihez vonzódunk, annak az illatát is jobbnak ítéljük meg. A feromonos termékek segíthetnek abban, hogy egy nyugodtabb, boldogabb állapotba kerüljünk, mások romantikus közeledésre nyitottabban reagáljunk, vagy mi magunk lépjünk fel kezdeményezőbben.

A női feromon parfümök általában az androszténol, androsztadienon és más kopulin anyagok feromonjain alapulnak, amelyek felébresztik vágyat és a romantikus érzéseket, viselőjét az ellenállhatatlan nőiesség aurájával veszik körül.
A férfi feromon parfümök általában az androsztenon és az androsteron feromonokon alapulnak, amelyek a dominancia és a szexuális vonzerő kombinációja, használatukkal viselőjüket magabiztos alfa hímmé változtatják.

Választhatunk a klasszikus parfüm feromon és a testpermet változat között, előbbi a visszafogottabb vásárlóinknak, utóbbi a bevállalósabb hölgyeknek és uraknak ajánlott. 

A kisebb 15 ml-es kiszerelés nagyon praktikus akár egy vad kalandra csábítás reményében vagy akár nyaralás alkalmával a nesszeszerben, míg a nagyobb, 50 ml-es kiszerelés gazdaságosabb.

A feromonos parfüm azonban csak néhány órán át hat, ezért érdemes a nap folyamán többször is alkalmazni. 

Kísérletező kedvű vásárlóinknak ajánljuk a feromon tartalmú fürdőbombákat, változatos illatokkal, amelyek természetes olajokat tartalmaznak. Ezek ápolják, táplálják és hidratálják, selymessé varázsolják a bőrt. Egyszerűen csak dobd a meleg fürdővízbe, a labda rögtön el kezd pezsegni és beillatosítja az egész fürdő légterét. Megnyugtat, ellazít. 

Ajándékba vagy leány- és legénybúcsúba is nagyszerű választás.

Válaszd ki a kedvenc illatodat vagy az illatmentes változatot és élvezd a hatását.