Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Harisnyák, harisnyatartók

A szoknya alól finoman kivillanó harisnyák nagyon régóta izgatják a férfiak fantáziáját, így szinte alap felszerelés minden hölgy ruhatárában. Ez ma már igaz a hálószobai huncutkodás alkalmával is.
Egy selymes vagy csipkés megoldás a lábakon határozottan felcsigázza a partnerünket.

Ebben segítünk a harisnya választékunkkal, amelyek viselése nem csak kellemes és kényelmes, de kiválóan alkalmasak az előjáték feltüzelésére is.

Válassz minőségi darabjaink közül!

Rendezés:

A hölgyek nagyon szeretik az extrém fehérneműket, amelyek az egyedi igényeket is kielégítik. Egy kivillanó popsi, amely hívogatja a férfikezeket már önmagába is vonzóvá teszi ezeket a termékeket, és a vadító szemérem villantás is beindítja mindkét fél fantáziáját.

Az örök klasszikus csipkés combfix napjainkban is tovább hódít. A dögös és egyszerű megoldások mellett találsz dupla hatású, és igazán exkluzív megjelenésű változatokat is. Ezt a fehérneműt bátran ajánljuk visszafogottabb és vadabb játékot kedvelő hölgyeknek is. Felveheted egy rövidebb, mindent sejtető szoknya alá vagy akár egy babydoll kiegészítőjeként is.

A szexharisnyák igazán beindítják mindkét fél fantáziáját. Viselheted ruha alatt vagy egyszerűen önmagában, a végeredmény garantáltan egy vad éjszaka lesz. Ezek a harisnyák a szeméremnél és a fenéknél is nyitottak, így magadon hagyhatod az együttlét alatt is. Kényelmes viselet, a vékony pántokkal összevarrt változat széttárt lábak esetén sem akadályoz a huncutkodásban.

Harisnyatartóinkat színben és stílusban is hozzáillő fehérneművel kínáljuk,de a bevállalósabb hölgyek választhatják a fehérnemű helyett felrögzített gyöngyös megoldást is vagy egyszerűen bugyi nélkül is viselhetik akár a ruha alatt akár anélkül.

A harisnyák felvétele ugyanolyan egyszerű, mint egy sima harisnya esetében, tisztításnál pedig érdemes figyelembe venni a termék címkéjén leírt javaslatokat.

Magas minőségű, és többféle színben elérhető harisnyáink és harisnyatartóink közül biztosan Te is megtalálod a stílusod, és mi bátorítunk arra, hogy merj kísérletezni, próbálj ki többféle típust.