Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zselés, szilikonos vibrátorok

A zselés, szilikonos vibrátorok selymesen puhák, rendkívül ruganyosak, így ha érzéki kényeztetésre vágysz, ebből a kategóriából érdemes vibrátort választanod! 

Széles vibrátor kínálatunkban akkor is megtalálhatod magad számára az ideális terméket, ha allergiáta hajlamos vagy, hypoallergén szilikon termékeink minden esetben biztonságos használatot szavatolnak. 

Ha szilikonos, zselés vibrátor vásárlása mellett döntesz, érdemes a megfelelő síkosítóról is gondoskodnod. Ne felejtsd el, ezekhez a termékekhez vízbázisú síkisítót kell majd beszerezned, az egyéb típusúak ugyanis kárt tehetnek a vibrátorok anyagában.

Rendezés:

A zselés vibrátor jellemzői

A zselés vibrátor egyaránt alkalmas önkielégítésre, vagy partnerrel együtt történő használatra. 
Mivel vibrátorról van szó, így mindegyik zselés vibrátor rezgést biztosító motorral van felszerelve, mely termékenként eltérő módon akkumulátorral vagy elemmel működik. 

A zselés vibrátorok anyaga általában PVC, vagy szilikon gumi. Megjelenésüket tekintve találhatók közöttük valósághű vibrátorok, melyek a megtévesztésig hasonlítanak a valódi péniszre, de egyszerűbb, rúd formájú darabok is, a szolidabb megjelenésű eszközöket kedvelők legnagyobb örömére. 

A zselés vibrátor anyaga puha, lágy zselére emlékeztet, mely tapintásra sokszor egészen kocsonya-szerű. A puha anyagnak köszönhetően ezek a vibrátorok rendkívül hajlékonyak, melynek köszönhetően temérdek behatolási szöget, pozíciót tesznek lehetővé. 

Amennyiben zselés vibrátor vásárlására esik a választásod, a terméket megkapva ne ijedj majd meg az erős gumi szagtól. Ez sajnos az anyaghasználat velejárója. A gumi szag idővel egyre jobban enyhül majd. Ha nagyon zavarna, ajánljuk az illatos síkosítók használatát. (Ügyelj azonban arra, hogy vízbázisú síkosítót használj ezekhez a termékekhez!)

A szilikonos vibrátor jellemzői 

A szilikonos vibrátorok, ahogyan arra elnevezésük is utal, szilikonból, vagy valamely szilikon származékból készülnek. Ahogyan minden vibrátor, ezek is tartalmaznak belső motort, amely használat során a rezgést biztosítja, valamint szintén változatosan használhatól önkielégtésre, vagy akár partnerrel együtt történő használatra is. 

A szilikon vibrátorok bársonyos, puha tapintásúak. Ha érzékeny vagy, a termékek között találhatsz olyan hypoallergén szilikonból készült kényeztetőt is, mely allergia esetén is bátran és biztonságosan használható. 

A szilikon vibrátorok egy fokkal merevebbek, mint zselés társaik. 

Formájukat tekintve rendkívül sokfélék lehetnek. Használat során pedig szintén vízbázisú síkosítót kell majd választanod. 

A szilikonos és zselés vibrátorok egyaránt remek szolgálatot tehetnek férfiak és nők számára is. Választhatsz közöttük hüvelyi és anál behatolásra tervezett terméket, ami mellett színben, méretben és formában is hatalmas termékkínálattal állunk rendelkezésedre.