Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pénisznövelő krém

Nagyon kevés azon férfiak száma, akik ne vágynának nagyobb pénisz méretre. Azok száma azonban már jóval kevesebb, akik ezért kés alá is mernének feküdni. Szerencsére ma már nincs is erre szükség, ugyanis egy minőségi pénisznövelő krém is látványos eredményt ígérhetnek.

A pénisznövelő krémek többsége az alkalmazást követően szinte azonnal látványosan növelhetnek a pénisz méretén. A bennük rejlő gyógynövényi hatóanyagok a felszívódást követően azonnal lokális vérbőséget okoznak, ami révén a pénisz falában lévő barlangos testek megtelnek vérrel, a pénisz pedig rögtön vastagabb és hosszabb lehet.

A pénisznövelő krémek ideiglenesen növelnek a pénisz méretén. Voltaképpen akkor, mikor arra szükség lehet: az együttlétek alkalmával.

Ilyenkor elegendő közvetlenül az együttlét előtt kis mennyiségű krémet masszírozni a péniszbe, majd a hatás szinte azonnal érzékelhető és látványos lehet.

A megnövekedett vérbőségnek köszönhetően a pénisz nem csak nagyobb lesz, de némileg érzékenyebb is, így az élvezet intenzívebb lehet, mint bármikor korábban.

Rendezés:

Befolyásolja-e az orgazmust a pénisz mérete?


Hazugság lenne azt mondani, hogy nem. Természetesen kisebb méretekkel is lehet kielégítő orgazmust biztosítani a partner számára, azonban fizikailag és biológiailag egyaránt igazolt tény, hogy nagyobb pénisz mérettel intenzívebb lehet a behatolás, azaz az orgazmus, az együttlét élménye is fokozódhat. 

 

Ha elégedetlen pénisze méretével, de nem szeretné fájdalmas és kockázatos műtéteknek alá vetni magát, a pénisznövelő krém ideális alternatívaként szolgálhat.

 

A pénisznövelő krémek akár 2-3 cm-rel is megnövelhetik a pénisz méretét. Használatukkal a pénisz nem csak hosszabb, de vastagabb is lehet, így erősödik az erekció is és mindkét fél számára intenzívebb lehet az orgazmus.

 

A fentiek között található valamennyi pénisznövelő krém olyan gyógynövényi hatóanyagokat tartalmaz, melyek a pénisz felületén gyorsan felszívódnak. Azonnali hatásukkal pedig képesek lehetnek látványosan és jól megtapasztalható módon megnövelni a pénisz méretét, mindezt fokozott vérbőség kialakításával érik el. 


A termékek mechanizmusa rendkívül egyszerű: a hatóanyagok segítenek, hogy az egyébként erekció kialakulásáért is felelős, pénisz körüli barlangos testecskék, hamarabb és fokozottabb mennyiségben teljenek meg vérrel, ezt követően pedig hosszabban meg is tartsák ezt a kitágult, így térfogatban megnövekedett állapotot. A vérbőség képes fizikailag is megnövelni a pénisz méretét, hosszát és vastagságát egyaránt. Ennek köszönhetően az aktus intenzívebb lehet mindkét fél számára.

 

A pénisznövelő krém, mivel kizárólag növényi összetevőket tartalmaz, biztonságos használatot tesz lehetővé. A férfiasság méretére gyakorolt pozitív hatásuk mellett pedig ápolják is a pénisz felületét, így az rendszeres használat mellett hidratáltabb, lágyabb tapintású is lehet.

 

A pénisznövelő krémek hatását tovább fokozhatja péniszpumpa segítségével!