Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szexbabák, guminők

Szeretnél olyan szexuális élményeket szerezni, melyekben nincsenek korlátok? Szívesen megtapasztalnád azt, milyen, amikor mindent szabad? A szexbabák, guminők garantáltan nem mondanak nemet semmire! Lehetőséget kínálnak, hogy szabadjára engedd szexuális fantáziádat! 

Szexbaba és guminő kínálatunkban válogathatsz prémium minőségű, élethű termékek közül, melyek teljes anatómiai pontossággal imitálják a női testet, de akár legénybúcsú ajándék után keresve is találhatsz itt megfelelő terméket.

A szállítás miatt nem kell aggódnod, maximális diszkréciót garantálunk!

Rendezés:

Miért éri meg beruháznod egy élethű szexbaba vásárlásába?

 • A szexbaba segítségével akkor is gond nélkül és bármikor élhetsz szexuális életet, amikor épp nincs partnered, vagy amikor a partnered éppen távol van. (A megcsalás vádja nélkül.) A szexbaba használata megakadályozza, hogy a szexuális vágyak felhalmozódjanak benned és esetleg önértékelési problémákba csapjanak át. 
   
 • Az élethű szexbaba valódi emberi testet imitál, így nagyon hasonló élményt nyújt, mint egy igazi nővel történő együttlét. Használata hozzá sem mérhető más szexuális szexeszközökhöz. 
   
 • A szexbabák segítségével kibontakoztathatod szexuális fantáziádat és kipróbálhatod legmerészebb elképzeléseidet. Mivel a minőségi szexbabák testrészei rugalmasan állíthatók, lehetőség nyílik arra, hogy különböző pozíciókat is kipróbálj, olyanokat, amikre esetleg valódi partnered nem lenne vevő, vagy, esetleg amelyekkel nem mersz előrukkolni előtte. 
   
 • A szexbabák könnyen tárolhatók, használatuk pedig rendkívül egyszerű, nem igényel túl sok magyarázatot.
   
 • A minőségi szexbabák rendkívül hosszú élettartamúak, így egy ilyen vásárlásával hosszútávú kapcsolatba fektetsz. 
   
 • Egy szexbaba nem csak rengeteg szexuális örömmel kecsegtet, hanem egyben arra is lehetőséget teremt, hogy fejleszd általa szexuális önismereted. Jobban megismerheted a tested, valamint kiismerheted saját szexuális preferenciáidat. 

A szexbabák tehát több előnnyel rendelkeznek, mint amire elsőre gondolnál, ezért érdemes lehet megfontolnod, hogy beszerezz egyet, ha szeretnéd javítani szexuális teljesítményed (hiszen gyakorlópartnernek sem utolsó), vagy egyszerűen csak kipróbálnál valami, újat, izgalmasat, a szexuális segédeszközök csúcsát. 

 

Guminő legénybúcsúra

A legénybúcsú egy olyan esemény, amelyet általában (ideális esetben) csak egyszer az életben élünk át. Ezért fontos, hogy emlékezetes legyen és olyan élményeket szerettünk, emyelekről még hosszú ideig beszélhetünk. Az egyik nélkülözhetetlen kellék, amely segíthet emlékezetes élményeket biztosítani egy legénybúcsún, nem más, mint a guminő. 

Egy guminő a legénybúcsún számos izgalmas, tréfás, pikáns játékra ad lehetőséget, garantáltan megalapozza a hangulatot!

A legéncsbúcsúra szánt guminők általában nem túl drágák, ezek tipikusan azok a mókás felfújható babák, melyek csak nagyvonalakban hasonlítanak a női alakra. A nagy mellek, a szélesre tátott száj persze elengedhetetlen! 

Legénybúcsú szervezése előtt állsz? Böngéssz kínálatunkban és szerezz be egy guminőt a felejthetetlen estéhez!