Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Péniszpumpa

Elégedetlen pénisze méretével? Egyszerű, fájdalommentes és gyors megoldást szeretne céljai eléréséhez?
A péniszpumpa egyszerű mechanizmusával segíthet a vágyott péniszméret elérésében.

A péniszpumpák vákuum segítségével kitágítják a pénisz szöveteit és megnyújtják a barlangos testeket. A rendszeres tágító hatás következtében szemmel látható hossz- és kerületnövekedés érhető el. A péniszpumpa tehát rendszeres használat mellett (javasolt a minimum heti 3-4-szeri alkalom) akár maradandóan is hosszabbíthatja és vastagíthatja péniszét. 
A pumpák használata nem csak a péniszméret növelésében nyújt segítséget, alkalmazásának további előnyei is vannak. 

A péniszpumpákat a pénisznövelés mellett előszeretettel alkalmazzák továbbá az impotencia, a potencia problémák kezelésére is. A pumpa használata során ugyanis a hímvesszőben található barlangos testek megtelítődnek vérrel, ami lehetővé teszi az erekció létrejöttét, sőt erősíti is azt.
Potenciafokozás céljából történő használat esetén az eredménye tovább növelhető potencianövelő termékek kiegészítő alkalmazásával. 

Termékkínálatunkban különböző típusú péniszpumpákat találhat: elektromos-, és kézi használatú, valamint zuhany péniszpumpákat.

Rendezés:

Hogyan használható a péniszpumpa? 


A péniszpumpa használata rendkívül egyszerű. 
A henger formájú tartályt fel kell helyeznie a hímvesszőre, egészen az ágyékig, hogy légmentes legyen a záródás. Ezt követően attól függően, hogy kéz-, vagy elektromos pumpát használ, működésbe kell hoznia a szerkezetet. A kézi pumpák esetén egy egyszerű kis kézi tömlő segítségével tudja elérni a vákuum hatást. Elektromos pumpa esetén egy ki-be kapcsoló gomb és fokozatszabályozó segítségével üzemelheti be a készüléket. 
A pumpálás hatására a tartályból levegő szűrődik ki, aminek következtében létrejön a vákuum. 
A vákuum segít, hogy több vér áramoljon a péniszbe, így a barlangos testek szövete megfeszül. 

Fontos, hogy amennyiben először használ péniszpumpát, ügyeljen rá, hogy az első alkalmak során ne legyen túl erős a vákuum. Ahogyan mindenre, úgy a péniszpumpa hatására is igaz, hogy fontos a fokozatosság. Adjon időt a testének, hogy hozzászokjon az eszköz használatához. 

A zuhany péniszpumpa működési elve azonos a fent említett változatokkal. Használata azonban némileg komplexebb, ezt azonban ellensúlyozza, hogy rendkívül kellemes élményt hagy maga után. 
(Olyannyira igaz ez, hogy a zuhany péniszpumpát sokan előszeretettel használják az önkielégítés eszközeként is.)
A zuhany péniszpumpa használatához, ahogyan arra elnevezése is utal, vízre van szükség. Használata a zuhany alatt, vagy a kádban a legkényelmesebb, legpraktikusabb.