Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tesztoszteron fokozó termékek

A tesztoszteron a legfontosabb férfi nemi hormon, mely egyszerre van hatással a szexuális teljesítményre, a haj kialakulására (és megtartására) és az izomnövekedésre egyaránt. 
A tesztoszteron képes fokozni a sportolói teljesítményt és javítani az állóképességet. Ezért sportolói körökben előszeretettel alkalmazzák a természetes tesztoszteron fokozó készítményeket. 

A tesztoszteron szint egyénenként rendkívül eltérő lehet, így akadnak, akik kevésbé tudják kiélvezni a tesztoszteron pozitív hatásait, ezért például idejekorán kopaszodni kezdenek, csökkent szexuális vágyat tapasztalnak, nehezebben építenek magukra izmot.

Ezért is született meg az igény a természetes tesztoszteron fokozókra. 

Természetes tesztoszteron növelő termékeink segíthetnek, hogy teljesebb valójában élhesse meg férfiasságát. 

Nyerje vissza egykori önmagát, vagy hozza elő a lehető legjobb formáját termékeink segítségével!

Rendezés:
A tesztoszteron szint a férfiak egészségének szinte egészére hatással van. 
A férfiak szervezetében a tesztoszteron a herékben termelődik. A termelődés nagyjából 18 éves kortól jelentős, majd közel 30 éves kor körül a tesztoszteron szint fokozatos csökkenése figyelhető meg. Így hát előbb, vagy utóbb minden férfi megtapasztalja a tesztoszteron csökkenés negatívumait. 
 

Mik a tesztoszteron csökkenés tünetei? 

- csökken az izom mennyisége;
- megnövekedik az elhízás kockázata
- erőteljesen megindul a kopaszodás
- csökken a nemi vágy, a libidó
- megjelenhetnek különböző potencia problémák
- jellemzővé válhat a fáradékonyság
- romolhat a koncentráció
- romolhat a memória
 
A megfelelő tesztoszteron pótlással, és megfelelő táplálkozással azonban ez a folyamat lassítható, a tesztoszteron jól szinten tartható.  Ehhez természetesen arra is szükség van, hogy minél inkább csökkentse azokat a tényezőket, melyek gyorsíthatják a tesztoszteron csökkenését, úgy mint például a stresszt, a dohányzást, a mozgásszegény életmódot. 
Ha szeretné elkerülni az alacsony tesztoszteron szint okozta problémákat, próbálja ki 100%-ban természetes összetételű tesztoszteron fokozó termékeinket. 
A tesztoszteron fokozók alkalamzásának előnyei egyes termékek esetén akár már azonnal érzékelhető lehet, a termékek többségénél azonban alkalmazásuk kúraszerűen javallott.
 
 

Kiknek ajánlott a tesztoszteron fokozó használata? 

A tesztoszteron fokozók segítenek optimálisszintre hozni, vagy szinten tartani a tesztoszteron hormont. Ezért azoknál, akiknél a hormon termelődése megfelelően működik, a termékek szinte hatástalanok lesznek. A tesztoszteron termelődésével 25 éves kor alatt csak ritka esetekben vannak problémák, így ezalatt a kor alatt a termékek hatása csak nagyon mérsékelten lehet érzékelhető. Az életkor előrehaladtával azonban a tesztoszteron termelődés csökken és az azzal járó tünetek is fokozatosan jelentkezhetnek. Ilyenkor, azaz nagyjából 30 éves kortól lehet hasznos a tesztoszteron fokozó termékek alkalmazása, melyek segíthetnek a hormonszint csökkenését mérsékelne, a tesztoszteront optimális szinten tartva csökkentve, vagy megszüntetve a tüneteket. A tesztoszteronszint növelő termékek az életkor előrehaladtával egyre látványosabb és érzékelhetőbb előnyökkel bírnak alkalmazóikra. 
 

Hogyan működnek ezek az étrend-kiegészítők? 

Bizonyos gyógynövényi hatóanyagok képesek a szervezetben serkenteni a természetes tesztoszteron-termelődést, amellett, hogy számos egyéb területre is pozitív hatást fejtenek ki. Termékeink tehát nem pótolják a tesztoszteront, hanem arra késztetik a szervezetet, hogy fokozott hormontermelésbe kezdjen. Étrend-kiegészítőink kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaznak, így természetes módon támogatják a szervezetet. További nagy előnyük emellett, hogy mindennemű káros mellékhatástól mentesek. Alkalmazásukkal jelentősen javulhat az erőnlét, a vitalitás és erősödhet az izomzat. 

 

Milyen előnyökkel jár a tesztoszteron fokozók használata?

- javulhat, gyorsulhat az izomnövekedés
- fokozódhat az edzések alatti teljesítmény
- javulhat az erőnlét és az általános közérzet
- lerövidülhet a regeneráció ideje, ami által a keményebb edzések hatékonyabbak lehetnek
- javulhat az immunrendszer ellenállóképessége
- javulhat a szexuális teljesítmény
- fokozódhat a spermiumok termelődése, javulhat a termékenység
 
 
A különböző tesztoszteron termékek hatása egyénenként eltérő alkalmazási idő elteltével lehet érzékelhető. Minél gyengébb a szervezet természetes tesztoszterontermelése, annál intenzívebb, látványosabb és érzékelhetőbb lehet a termékek hatása. 
Mivel az egyes termékek eltérő összetétellel rendelkeznek, különbségek lehetnek abban is, hogy kinek, melyik termék bizonyul a leghatékonyabbnak. 
Egy azonban garantált: termékeink mindegyike minőségi összetevőket tartalmazó, elismert, kiemelkedő népszerűségnek örvendő készítmény.