Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Análbotok, análpálcák

Az análbotok és análpálcák olyan szexuális segédeszközök, amelyek anális izgatásra lettek tervezve. A legtöbb esetben jellemzően hosszúkás formájúak, felszínük gyöngyös kialakítású, a végükön pedig egy nagyobb gyűrű található, amely megakadályozza, hogy az eszköz a végbélbe csússzon, valamint kényelmesebbé teszi a használatot. 

Az análbotok ideális szexeszközök azok számára, akik kedvelik az anális kényeztetést. 
Speciális kialakításuknak köszönhetően kényelmesen, biztonságosan és gyönyört ígérően használhatók.

Rendezés:

Az análbot és análpálca használata

Az análbot és análpálca használata rendkívük egyszerű.

Az análbotot, és a pálcát is, használat előtt síkosítóval kell bekenni, hiszen a végbél ingerlés hatására természetes módon nem nedvesedik. A használt eszköz méretétől és formájától függően érdemes lehet kicsit előkészíteni az anális területet annak érdekében, hogy a lehető legkellemesebb legyen a behatolás. Ennek megfelelően az análbot, vagy pálca felhelyezése előtt érdemes lehet kicsit kézzel, ujjal is átmasszírozni, ellazítani a területet. 
Ha pedig késznek érzed magad, már nincs is más teendőd, mint a választott pózíciót felvéve behelyezni análnyílásodba az eszközt. A behelyezést végezd lassan, majd ha megvagy vele, finoman elkezdheted ki-be mozgatni a kényeztetőt végbeledben, fokozatosan felvéve a számodra legnagyobb élvezetet nyújtó ritmust.

A használat során mindig ügyelj a fokozatosságra és a megfelelő higiéniára!
A használat után alaposan tisztítsd meg az eszközt, mielőtt újra elővennéd!

Az análbotok és análpálcák többféle anyagból is készülhetnek, például különféle szilikonból vagy akár üvegből is. Ha először készülsz anális kényeztetőt használni, érdemes minél rugalmasabb, és kisebb eszközt beszerezned. A haladóbb, gyakorlottabb használóknak ajánljuk keményebb, üveg eszközeinket. 

Az análbot használata a legtöbb ember számára kellemes élményt nyújt, és segíthet fokozni az anális szex élményét. Sőt! Az esközök remekül használhatók vaginális közösülés közben is az élmény fokozása érdekében. 

Fontos azonban figyelembe venni, hogy minden test és minden szexuális preferencia más-és más. Éppen ezért az anális kényeztetés során rendkívül fontos a fokozatosság, ha fájdalmat éreznél, hagyd abba az eszköz használatát. Mielőtt pedig partnereddel készülnél kipróbálni az anális örömszerzést, mindenképp beszéljetek előtte róla, hogy megbizonyosodj afelől, hogy mindketten nyitottak vagytok-e rá.